AcasăSPORTFratele lui Ryan Giggs cere daune 8 milioane de lire sterline: Mi-ai...

Fratele lui Ryan Giggs cere daune 8 milioane de lire sterline: Mi-ai „tavalit” nevasta!

Rhodri se foloseste de presa pentru a-si ataca fratele

Rhodri Giggs ii cere fratelui sau daune in valoare de 8 milioane de lire sterline, dupa ce starul lui United i-a sedus sotia timp de opt ani.

Rhodri se foloseste de presa pentru a-si ataca fratele

Intr-un interviu acordat tabloidului „The Sun”, Rhodri Giggs a vorbit pentru prima data despre aventura pe care Natasha, sotia sa, a avut-o, timp de opt ani, cu Ryan. Rhodri il considera principalul vinovat pe fratele sau. “Ryan a fost si este doar un sobolan. El avea totul, eu aveam foarte putine si cu toate acestea a vrut sa-mi ia si putinul pe care il aveam, astfel ca mi-a furat-o pe Natasha. In 2003, ea avea doar 21 de ani, era inocenta si Ryan a profitat de naivitatea ei”. Rhodri anunta ca ii va solicita fratelui sau daune in valoarea de 8 milioane de lire sterline, cate un milion pentru fiecare an de aventura dintre Ryan si Natasha.

Natasha a bagat zazanie intre fratii Giggs

Surprinzator, desi initial intentionase sa divorteze de Natasha, Rhodri spune ca are ganduri de impacare in ciuda faptului ca prin patul sotiei sale au mai trecut si alti fotbalisti de la Manchester United precum Danny Simpson sau Dwight Yorke. Se pare ca managerul amatorilor de la Salford City vrea sa-si salveze casnicia de dragul celor doi copii ai familiei. Informatia a fost confirmata de Natasha, care a precizat ca: “Il iubesc pe Rhodri si ne chinuim din rasputeri sa devenim din nou o familie fericita”.

author avatar
Cristi Ionita
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger