AcasăNewsGusa naseste alianta PSD-UNPR

Gusa naseste alianta PSD-UNPR

Cozmin Gusa considera ca PSD s-ar putea alia cu UNPR

Avand in vedere confuzia care stapaneste scena politica romaneasca, analistul Cozmin Gusa sustine ca este posibil ca PSD si UNPR sa formeze, in 2012, o alianta de stanga.

Cozmin Gusa considera ca PSD s-ar putea alia cu UNPR

In opinia lui Gusa, o astfel de uniune ar putea castiga fara probleme viitoarele alegeri. „Potentiala surpriza pe care o vad in acest moment si care ar putea sa schimbe total jocul politic in 2012 ar fi o mare alianta de stanga intre PSD si UNPR, lucru care ar transa practic in acest moment partea majoritara in alegeri, pentru ca intr-o tara in criza cum este Romania, cu oameni saraci si disperati, fortele de stanga, mai populiste intotdeuna, vor fi votate in defavoarea celor de dreapta”, a afirmat analistul politic, precizand ca la conducerea acestei noi formatiuni se va afla „un om validat de stanga”.

author avatar
Adelina Ionicel
670 afisari

6 COMENTARII

  1. tot cu strambe ai ramas analitstule de ai daramat-o si pe asta.Mai bine ai tacea malc,ca de la tine a plecat si ce se intamla acum….

  2. UNPR este si va ramane garantul stabilitatii politice in Romania. Este singurul lucru cert la aceasta ora. Vom vedea ce timpul va rezerva viitorului politic romanesc inclusiv partidelor politice din Romania.

  3. Atata timp cat PSD-ul va intelege politica de centru-stanga democratica si europeana a UNPR-ului este posibila o astfel de alianta. Vom vedea ce surprize ne rezerva viitorul.

  4. Hm. Interesant. E posibil. Nu zic nu. Dar nu curand. Cel putin atata timp cat propunerile UNPR vis-a-vis de criza prin care trecem vor fi respectate si luate in considerare de PDL, UNPR va fi fidel aliantei de la guvernare. Probabil ca PSd asteapta vreo greseala a lui Boc din acest punct de vedere.

  5. nu se poate spune alianta psd-unpr, ci doar formatiunea politica unpr, formata cu oameni plecati de la psd. psd-ul e deja aproape mort, iar cu gusa, ce-i in gusa si in capusa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger