AcasăOldCiini sterilizati

Ciini sterilizati

Brasovul a fost din nou cu ghinion pentru Dinamo. Sezonul trecut, „stegarii” invingeau cu 2-1 in Stefan cel Mare si pavazau Unirii Urziceni drumul catre titlu.

Duminica seara, trupa lui Viorel Moldovan s-a multumit cu o remiza alba, suficienta insa pentru a-i baga pe dinamovisti in cofa. Altfel, este cel de-al doilea 0-0 consecutiv inregistrat de Dinamo, iar problema titlului nu mai poate fi adusa in discutie.

*Intepaturi de „Ţintar”*

Cornel Ţalnar, antrenorul lui Dinamo, si-a atacat jucatorii, declarind ca unora dintre ei „li se toarna plumb in picioare” in timpul meciurilor. „Prima repriza a fost echilibrata, iar pe a doua am dominat-o, fara a concretiza ocaziile. Fotbalul nu te iarta, apare stresul si unora li se toarna plumb in picioare. A aparut o stare si nu mai avem rautate in fata portii. Chiar daca am pierdut doua puncte pe teren propriu, mai sint meciuri si mai sper la titlu”, a spus cel poreclit „Ţintarul”.

*Adio, titlu, dar ramin cu tine!*

Mijlocasul dinamovist Gabriel Torje crede ca sansele echipei sale de a termina campionatul pe primul loc au devenit minime. „Important e ca am avut ocazii foarte multe si am dat cu piciorul unei sanse foarte mari. S-a cam dus titlul dupa ultimele doua semiesecuri”, a spus Torje. „Nu stiu daca mai avem sanse la titlu, dar trebuie sa speram in continuare”, a spus si Andrei Cristea. „Nu cred ca Dinamo mai poate spera la titlu”, a concluzionat fostul dinamovist Catalin Munteanu, actualmente jucator la FC Brasov. l

Cum sa cistigi cu Pulhac, care vine la antrenamente cu jambierele peste blugi?”
Cornel Dinu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
37 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger