AcasăNewsBurberry live pe site-urile Grand’Or si National

Burberry live pe site-urile Grand’Or si National

Site-urile revistei Grand’Or si cel al ziarului National vor transmite live de la Saptamana modei de la Milano show-ul Burberry.

Sambata, 14 ianuarie, incepand cu ora 18.00, site-ul revistei Grand’Or (grandor.ro) si cel al ziarului National (national.ro) vor transmite in exclusivitate pentru Romania prezentarea de la colectiei masculine Burberry pentru toamna-iarna 2012, show ce va avea loc in cadrul Saptamanii modei masculine de la Milano.

Site-urile revistei Grand’Or si cel al ziarului National vor transmite live de la Saptamana modei de la Milano show-ul Burberry.

Alegerea de a transmite acest show este fireasca: Burberry este cel mai popular brand fashion pe Facebook, strangand peste zece milioane de fani. Christopher Bailey, designerul casei, a tinut sa le multumeasca tuturor admiratorilor marcii englezesti: „10 milioane de fani pe Facebook! Va multumim pentru sustinerea incredibila.” Numarul admiratorilor constituie o adevarata performanta daca tinem cont ca Burberry devanseaza astfel nume precum H&M, Dior, Chanel sau Louis Vuitton.

Brandul va fi in curand disponibil si in Romania, gratie iminentei deschideri a unui magazin monobrand in Bucuresti care le va pune la dispozitie iubitorilor de moda inclusiv tinutele admirate cu ocazia show-ului transmis de grandor.ro si national.ro sambata la ora 18.00, ora Romaniei.

author avatar
eNational
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger