Fiindca la TVR nu mai are de lucru, Geanina Corondan a trecut la concurenta, participind la emisiunea “Cireasa de pe tort” (Prima TV). Dar, ghinion, cind sa paseze supa crema de broccoli, i-a picat curentul si, neputind sa foloseasca mixerul, s-a folosit de muschii personali pentru a zdrobi leguma. Pentru ca rabdarea si muschii personali n-au rezistat cine stie ce, a obtinut o “zdrobeala” cu aspect psihedelic, pe care invitatul Daniel Cruceru a definit-o aproximativ: “O supa ciudatica, mai bine facea supa la plic.” Ca sa-si dovedeasca, totusi, priceperea in gastronomie, Geanina si-a informat musafirii ca, „la tara, se maninca marar si patrunjel”. (Cu pensiile pe care le au agricultorii, nici nu e de mirare…). Pentru ca Geanina a oferit vin rosu linga peste, “arbitrul” Horia Virlan a dat verdictul: “Vinul rosu se potriveste cu cizmele Silviei Dumitrescu. In rest, cu nimic!” Ei, lasa, n-are habar Geanina de bucatareala, in schimb, ne-a facut sa ridem pe saturate.
Scris de Ziarul National
O bucatareasa ratata: Geanina Corondan
Ultimele știri
Interdicția cumulului pensiei cu salariul nu intră în Pachetul 2 de măsuri (surse)/Ar urma să fie adoptată separat
Interzicerea cumulului pensie- salariu ar putea să nu mai facă parte din al doilea pachet de măsuri fiscale. Varianta, vehiculată deocamdată pe surse, s-a...
Cu sau fără Bolojan, USR va distruge România
1. Bolojan ajută România. Adică pe ''pe ceilalți bugetari'' (sintagma nu-mi aparține). Pe corporatiști. Guvernul va legaliza transferul preferențial al profiturilor obținute de multinaționale....
