AcasăOldNici un bal fara scandal!

Nici un bal fara scandal!

*Bote catre Bursucu: “Daca te iau io la misto, tirasc pe-aici cu tine!”*

Armonia paradisiaca dintre concurenti s-a facut praf si pulbere saptamina trecuta, caci, nu-i asa, o ciorovaiala viguroasa aduce intotdeauna un surplus de audienta. “Buzduganul” a fost aruncat de Bucurenci, care a scris pe blogul sau ca publicul ar trebui sa voteze calitatea dansului si nu cazul cel mai impresionant.

*Bote – criza de isterie*

Bucurenci are dreptate. Atita doar ca nu era el cel indicat sa vorbeasca despre asta, atit timp cit, in afara de Haka, a dansat destul de slabut. Dar daca Dragos Bucurenci s-a limitat sa-si dea cu parerea (destul de ipocrit) doar pe blogul personal, Botezatu, in schimb, a facut ditamai criza de isterie in fata camerelor de filmat. Dupa ce s-a retras in cabina trintind usa, a mai strigat: “Ce, n-are voie omu’ sa fie nervos?” Cind s-a mai calmat, si-a varsat naduful direct in microfon: “Sint mari tensiuni. Pozitia lui Grigore te face sa te simti frustrat. Plus coregraful care umbla cu mistouri!” Ca sa fie si mai convingator, l-a amenintat pe Bursucu ca o sa faca misto de el de-o sa-l tirasca pe jos. Nevricalele nu i-au priit lui Botezatu si, chiar daca partenera lui, Liuba Savitchi, a dansat excelent (doar e profesionista!), designerul n-a reusit sa se ridice la nivelul ei si, dupa ce s-au aflat pe primul loc, la inceputul concursului, au ajuns acum la duel.

*Iuliana si Grigore si-au depasit limitele*

Ati vazut? Justitia divina functioneaza si de data asta. Cei mai vehementi contestatari ai perechii Iuliana Luciu si Grigore Moldovan si-au luat-o pe coaja. Bucurenci a fost eliminat, Bote a fost condamnat la duel. In schimb, Bursucu, Iuliana si Grigore au strins din dinti, s-au incordat si au oferit un frumos moment Michael Jackson, un dans osenesc alert, dar si singurul vals englezesc autentic, fapt care l-a determinat pe “ferocele” Mihai Petre sa exclame: “From zero, to hero!”. Desi nici Grigore, nici Iuliana n-au avut tangente cu dansul, pina acum (spre deosebire de alte perechi din concurs), se pare ca scandalul i-a ambitionat, astfel incit nu numai ca au cistigat duelul, in defavoarea lui Bucurenci si a Elenei (aceasta din urma a studiat baletul), dar au si reusit sa se claseze pe locul al treilea, luind note binemeritate din partea juriului.

*Andreea Spataru – marea surpriza a editiei*

Pina la “Dansez pentru tine”, Andreea Spataru parea sa se inscrie perfect in categoria blondelor clasice. Iata, insa, ca paparatelor le-a inghetat birfa pe buze, descoperind cu uimire ca Andreea are un caracter extraordinar de puternic, o vointa de supereroina si un talent de dansatoare pe care nimeni nu i le-ar fi banuit. A avut noroc si cu partenerul ei, Antonio Martins Dos Santos, dansator de capoeira, dar si cu Vica, o coregrafa care, alaturi de Bursucu, face parte din elita profesiei. Momentul Michael Jackson gindit de ea a vorbit fascinant despre spiritul geniului aflat in contradictie cu materialitatea sa paminteana. Sint total de acord cu Mihai Petre care spune ca acesta a fost cel mai bun moment din istoria emisiunii “Dansez pentru tine”. Andreea si Antonio se afla, acum, pe locul II.

*Wilmark – criza de ris*

Catalin Morosanu si-a continuat evolutia pasionala, alaturi de Magda Ciorobea, pe care o azvirle in toate directiile, ca pe un fulg, apucind-o din zbor, apoi, fara probleme. La stilul Michael Jackson, Moartea din Carpati a facut chiar si playback, iar cind a ajuns la “I’m bad! I’m bad!”, Wilmark a inceput sa rida cu crampe si n-a putut sa se opreasca din ris nici in timpul notarii, desi Banica Jr dadea semne de panica. Din ris in ris, Morosanu si Magda s-au catarat in virful podiumului.

*Diana Dumitrescu are soarta pecetluita*

Biata balaioara a lesinat, a facut zona zoster pe fond nervos, prin urmare a dansat si ea, cum a putut: batoasa, nesigura, crispata, uitind pasii. Basca, si-a rupt si strampii. Desi juriul i-a dat din nou note mai mari decit merita (din respect pentru efortul partenerului sau, Adi Stan), Diana a fost condamnata, pina la urma, la duel. E clar ca, in competitia cu Liuba si Bote, nu mai are nicio sansa, indiferent cit de indulgent va fi juriul!
Gabriela Hurezean

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger