AcasăOldParty TV, una dintre televiziunile lui Costi Ionita, se desfiinteaza!

Party TV, una dintre televiziunile lui Costi Ionita, se desfiinteaza!

Costi Ionita

CNA a retras, marti, licenta audiovizuala a televiziunii muzicale Party TV, la care este actionar si cantaretul si compozitorul Costi Ionita, fapt care este echivalent cu desfiintarea postului TV.

Costi Ionita

Televiziunea muzicala Party TV detinea licenta audiovizuala din 27 martie 2007 si a inceput sa emita in 28 iunie 2007. Licenta Party TV era operata de societatea Happy Media SRL, ai carei asociati sunt: Dumitru Emilia – 45%, Samoila Zamfirescu Ionut Daniel – 35%, Ionita Constantin – 10% si Samoila Zamfirescu Noemi Gabriela – 10%.

Potrivit reprezentantilor CNA, televiziunea Party TV si-a intrerupt emisia pentru o perioada legala de 90 de zile, anul trecut. Reprezentantii CNA au spus ca termenul de 90 de zile pentru reluarea emisiei de catre Party TV a expirat pe 29 decembrie 2011, iar reprezentantii televiziunii nu au raspuns la adresele Consiliului, pentru a explica situatia.

Totusi, reprezentantii CNA au aflat ca, in luna noiembrie, operatorul de cablu UPC a fost informat ca Party TV nu isi mai reia emisia, din cauza problemelor financiare. Pana in momentul difuzarii acestei stiri, Costi Ionita nu a putut fi contactat. Costi Ionita mai detine si alte afaceri in media, fiind actionar la televiziunile Mynele TV si Musiklub.

 

author avatar
Ciprian Purice
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger