AcasăUite marcile de beauty preferate de dive!

Uite marcile de beauty preferate de dive!

Dior Eye Shadow

Le admiram, le comentam toate aparitiile, le si invidiem, dar, mai presus de toate, vrem in sinea noastra sa fim macar cateodata ca ele. Ten de portelan, ochi migdalati, buze perfecte. Fiecare dintre vedete are un secret al frumusetii, un truc, o marca de cosmetice preferata.

Dior Eye Shadow

Multe dintre celebritatile lumii nu vorbesc despre acele potiuni fermecate care le fac sa arate mereu debordand de prospetime. Despre ajustarile chirurgicale vorbesc chiar mai putin sau deloc. Altele pomenesc tot felul de combinatii naturale cu efecte magice. Sunt insa si vedete care spun clar si raspicat care sunt produsele cosmetice carora le datoreaza o parte din stralucire. Chipurile lor intotdeauna perfecte ne fac sa vrem sa le stim secretele dintr-un motiv cat se poate de simplu: aceea de a le utiliza la randul nostru. Unele dintre brandurile care le fac pe frumoasele lumii sa fie mereu admirate si mai ales dorite sunt bine-cunoscute, cu o traditie solida si o faima mondiala. Altele sunt marci de nisa, pe care numai doamnele extrem de bine pozitionate finanaciar si le pot permite.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden's Eight Hour Cream

Este numele pentru care opteaza actritele Jennifer Love-Hewitt, Carmen Electra si Catherine Zeta-Jones, si anume pentru crema de fata Eight Hour Skin. Printre fanii marcii se mai numara cantaretii Mariah Carey, Britney Spears, dar si rapperul de culoare Usher.

Laura Mercier

Laura Mercier Cream

Produsele create de Laura Mercier sunt preferate de frumoasele actrite Sahar Jessica Parker, Angelina Jolie si Renée Zellweger, preferinta care in sine recomanda brandul.

NARS

NARS Powderblush

Este numele frumusetii pentru Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston si Christina Ricci, acestea apreciind in mod special NARS Powder Blush.

Shu Uemura

Shu Uemura Mark Concealer

Australianca Toni Collette, multipremiata pentru rolul principal, acela al unei femei ce sufera de personalitate multipla, in serialul United States of Tara, isi trateaza imperfectiunile tenului cu Shu Uemura Mark Concealer. Avand, de asemenea, un ten sensibil, Scarlett Johansson ii urmeaza exemplul.

Dior

Dior Shadow Mascara

Numele acesta nu se putea sa lipseasca dintre preferintele vedetelor. Dior Eyeshadow este adorat de aceeasi Christina Ricci, iar Diorshow Mascara este rimelul preferat de laureata cu Oscar de anul acesta Natalie Portman, dar si de actrita indiana Deepika Padukone.

Lancôme

Bobbi Brown

Marca este preferata de Penélope Cruz, si anume L’Absolu Rouge, dar si de Carla Bruni-Sarkozy ori de solista britanica Natasha Bedingfield, iar Naomi Campbell prefera, datorita specificitatilor tenului ei, produsele create de Bobbi Brown.

author avatar
eNational
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger