AcasăMONDENTeo Trandafir revine pe micul ecran!

Teo Trandafir revine pe micul ecran!

Dupa ce a trecut cu bine peste problemele de sanatate, Teo Trandafir ar putea reveni cat de curand pe sticla, la postul Acasa TV. Vedeta nu si-a anuntat inca oficial reintoarcerea, dar apropiatii sai dau ca sigura vestea cea mare.

Pana la finalizarea negocierilor, Teo Trandafir ramane evaziva si nu da detalii despre reintoarcerea sa in televiziune

Desi se vorbise despre faptul ca il va inlocui pe vechiul sau „rival”, Catalin Maruta, la Pro TV, Teo Trandafir ar urma sa inceapa o colaborare cu postul de televiziune Acasa. Vedeta si-a revenit spectaculos dupa problemele grave de sanatate, iar apropiatii sai spun ca va putea fi revazuta pe micul ecran, cat de curand. De aceasta data, Teo ar putea prezenta o emisiune saptamanala la Acasa, dedicata femeilor ce reusesc sa treaca peste situatiile dificile.

In secret

Zvonurile ca Teo Trandafir va reveni in trustul Media Pro au fost alimentate de intalnirile ei cu fostii colegi, dar si de o declaratie recenta a acesteia, intr-o emisiune. „Televiziunea este singurul lucru pe care il pot face bine, chiar daca nu am talent. Pentru 2012, imi doresc sa ma intorc acasa”, a marturisit Teo. Ea a refuzat sa dea detalii despre ce inseamna „acasa”, asa ca a alimentat speculatiile ca era vorba de postul de televiziune omonim.

Teo Trandafir si-a revenit miraculos dupa operatia de pancreatita acuta, desi medicii ii dadusera 5% sanse de supravietuire. In prezent, vedeta tine un regim alimentar strict si incearca, pe cat posibil, sa evite stresul. De sarbatori, Teo a avut casa plina si a petrecut alaturi de fetita ei, Maia, si de prieteni.

author avatar
Bianca Dima
1.935 afisari

4 COMENTARII

  1. Fiecare din noi primeşte, după cum plateşte !.

    Nu agreez niciun partid şi nici regalist nu sunt, dar mă gândesc la următorul aspect: când „te-am primit în casa mea” (a se citi partid)şi „am spus tuturor (prin media) ce valoroasă eşti şi te-am ridicat de la statutul de vedetă la cel de super-vedetă, iar tu m-ai scuipat”, te rog să mă crezi măi dragă Teo Trandafir că nu meriţi să-ţi mai văd faţa „pe sticlă”.

    Vezi că şi bunul Dumnezeu îţi dă după cum meriţi (a se citi suferinţele prin care ai trecut şi încă mai treci). El este mult mai iubitor şi mai îngăduitor decât noi oamenii.

    În concluzie nu dorim să te mai vedem la TV indiferent care ar fi acesta. Întâi munceşte mult pentru postul în care ai fost ridicată

  2. aceasta huiduma lipsita de talent,ea a fost si v-a onulitate,un mascarici o muiere servila,obedienta care a votat inpotriva oamenilor simpli si lipsiti de aparare. EUi-i doresc tot cei mai rau!,ca sa fiu modest.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger