AcasăSPORTSion aproape retrogradata, Ogararu aproape de Steaua

Sion aproape retrogradata, Ogararu aproape de Steaua

Echipa lui George Ogararu, FC Sion a fost penalizata cu 36 de puncte de Asociatia Elvetiana de Fotbal, in urma procesului pe care clubul l-a pierdut cu FIFA si UEFA.

INTOARCERE Ogararu doreste sa-si incheie cariera de jucator la Steaua

Daca in urma cu cateva saptamani se punea in discutie chiar o revenire a gruparii elvetiene in cupele europene, in urma procesului dintre clubul din “Tara Cantoanelor” si inaltii fotbalului mondial, respectiv FIFA si UEFA, iata ca ASF a decis sa o depuncteze pe Sion si sa o trimita in subsolul clasamentului.

Vineri, oficialii forului elvetian au dispus penalizarea cu 36 de puncte a formatiei lui Ogararu, deoarece a folosit fotbalisti achizitionati in perioada in care avea interdictie la transferuri, reprezentantii Asociatiei mentionand ca au respectat o cerere venita din partea FIFA.Mai mult, ASF a precizat ca decizia este luata in unanimitate si definitiva, aceasta neputand fi contestata decat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), insa nici acolo nu par a avea scapare sionezii, dat fiind ca aceeasi institutie le-a mai refuzat un apel, in cazul excluderii din Liga Europa.In urma acestei decizii, Sion a ajuns de pe pozitia a treia pe ultima, in primul esichier fotbalistic elvetian, cu minus cinci puncte. Oficialii clubului elvetian considera ca ASF a cedat la un santaj al FIFA si doresc sa conteste in justitie decizia acestora.

Ogararu ar putea redeveni ros-albastru

Aflata in cautarea unui fudas dreapta pentru returul campionatului si parcursul din Europa League, Steaua ar putea sa-l inregimenteze pe George Ogararu (31 de ani). Dupa ce transferurile lui Danane sau Pintos au cazut, transferal lui Ogararu pare cel mai la indemana pentru gruparea ros-albastra.

author avatar
Sebastian Stan
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger