AcasăSPORTMayweather va face inchisoare

Mayweather va face inchisoare

Mayweather a incurcat-o de aceasta data

Floyd Mayweather (34 de ani), campionul mondial de box la categoria semimijlocie, in versiunea WBC, va fi condamnat la inchisoare pentru violenta domestica

Mayweather a incurcat-o de aceasta data

Incidentul s-a petrecut pe 9 septembrie 2010, cand Josie Harris, cea care are trei copii cu boxerul, l-a instiintat pe Mayweather ca se vede cu un alt barbat care are ganduri serioase si vrea sa o ia de sotie, spre deosebire de pugilist. Mayweather a fost retinut de politie la o zi dupa incident si eliberat pentru o cautiune de 31.000 de dolari. Dupa un proces care a durat mai bine de un an, americanul a pledat vinovat pentru atac si asteapta verdictul, el urmand a fi condamnat la inchisoare cu executare (intre doua zile si 18 luni) plus o amenda de cel putin 3.000 de dolari.

Infundat de propriul copil

Josie Harris

Desi la inceput s-a considerat nevinovat si a fost acuzat doar ca a furat telefonul iubitei sale, Mayweather si-a schimbat declaratia, dupa ce au aparut informatii ca ar exista un martor care a vazut incidentul. Koraun Mayweather, nimeni altul decat baiatul de 10 ani al boxerului, a declarat la politie ca a vazut momentul in care boxerul a sarit pe Josie si a inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele.

author avatar
Cristi Ionita
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger