AcasăNewsIrina Schrotter s-ar vedea “primarita” la Iasi

Irina Schrotter s-ar vedea “primarita” la Iasi

Irina Schrotter ar vrea sa candideze la Primaria Municipiului Iasi

Dupa tentativa esuata din 2008, creatoarea de moda Irina Schrotter cocheteaza din nou cu ideea unei candidaturi la Primaria Municipiului Iasi.

Irina Schrotter ar vrea sa candideze la Primaria Municipiului Iasi

Desi varianta ii surade, Irina Schrotter sustine ca asteapta un semnal din partea electoratului. “La Iasi este nevoie de o schimbare, de un candidat proaspat. Daca iesenii vor vrea aceasta schimbare, iar sondajele vor arata ca am o pozitie buna, nu voi ezita sa candidez. Insa, cel mai probabil, in lunile februarie-martie vom avea o oglinda mai aproape de realitate in privinta preferintelor iesenilor”, a declarat Schrotter, precizand ca nu va candida decat daca va avea un partid in spate. „Exclud insa o candidatura din postura de independent. Daca voi candida, voi face acest lucru doar cu sprijinul unui partid”, a subliniat creatoarea de moda.

Dintre aspirantii la Primaria Iasului, Irina Schrotter considera ca cel mai potrivit este uneperistul Tudor Ciuhodaru. “Este un candidat interesant si proaspat”, si-a justificat Schrotter alegerea.

author avatar
eNational
578 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este ridicola aceasta femeie, prin ceeace face si spune! Medic ratat, ea a incercat sa-si faca – fara succes – un nume in moda, ajungand, in final, sa conduca un atelier putin mai mare dacat o croitorie de cartier. Din aceasta pozitie, vorbeste in numele „mediilor de afaceri” erijandu-se in reprezentant al acestora, in pofida lipsei sale de experienta in marele business si a afacerii minuscule pe care o patroneaza. Ridicolul a atins apogeul atunci cand „creatoare” – prietena eterna a unei alte femei „de succes”, cu pozitie in guvern – s-a oferit sa preia Jucu, trnasformandu-l intr- o teribila fabrica de confectii dupa ce Nokia sa va fi dus! Jenant! In fapt, biata femeie nu vrea, prin tot acest bla-bla fara substanta, decat sa fie vizibila, sa devina persoana publica, in final tintind o pozitie – cariera – politica. Sau poate acces la fonduri de la buget, nu? Cine stie…? Histrionism, boala grea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger