AcasăSPORTFlorian Walter n-a avut bani sa-l dea afara pe antrenorul lui "U"Cluj!

Florian Walter n-a avut bani sa-l dea afara pe antrenorul lui „U”Cluj!

Badea, singurul antrenor din Liga 1 greu de demis

Dupa ce sambata l-a dat afara pe Ionut Badea, in urma esecului cu FC Vaslui, Florian Walter si-a adus aminte de clauza de reziliere si l-a reconfirmat pe antrenor, precizand ca demiterea a fost de fapt o „strategie”!

Walter a revenit la pozitia initiala

Dupa catea zile in care antrenamentele au fost conduse de Claudiu Niculescu, conducerea Universitatii Cluj a revenit asupra deciziei de inlaturare a tehnicianului Ionut Badea, dat afara dupa infrangerea cu FC Vaslui (scor 0-1). „Evenimentele din ultimele zile n-au fost decat un mod de a produce un soc la echipa. Speram ca socul sa fie unul pozitiv, iar jucatorii sa confirme acest lucru printr-o victorie, duminica, impotriva Mioveniului, in ultimul meci din acest an”, anunta FC Universitatea Cluj, intr-un comunicat oficial.

„Eu nu m-am simtit demis de la echipa in niciun moment”

Badea, singurul antrenor din Liga 1 greu de demis

Esecul cu FC Vaslui l-a l-a fortat pe Florian Walter sa intoarca foaia. L-a dat afara pe Ionut Badea, si a inceput negocierile cu alti antrenori. Printre acestia, Mircea Rednic, Ioan Andone, Ovidiu Sabau sau chiar Oleg Protasov. „National” a avertizat inca din preziua meciului „U”Cluj – FC Vaslui ca antrenorul Badea nu-si simte postul amenintat, avanhd in vedere ca acesta detine o clauza de reziliere a contractului cifrata – dupa unele surse – la fabuloasa suma de 1 milion de euro. Nu se stie de ce Walter a ignorat acest amanunt, cert este ca ieri, la patru zile distanta de la demiterea lui Badea, finantatorul „sepcilor rosii” a revenit asupra deciziei, reconfirmand banca tehnica.

Ziarul "National", din 9 decembrie, anunta existanta unei clauze de reziliere

„In urma discutiilor cu domnul Walter, am decis sa continuam proiectul inceput in urma cu 13 luni. Eu nu m-am simtit demis de la echipa in niciun moment. Am discutat ieri cu domnul Walter timp de 7-8 ore, iar la final a venit propunerea de a continua colaborarea. M-am simtit mai fericit decit eram atunci cind am semnat cu Universitatea. Contractul meu se intinde pina la vara”, a declarat, ieri, Ionut Badea.

author avatar
Sebastian Stan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger