AcasăTom Cruise il vede pe Beckham actor intr-un film de actiune

Tom Cruise il vede pe Beckham actor intr-un film de actiune

Tom Cruise are planuri mari cu amicul sau David Beckham. Convins ca ar face furori in filme de actiune, starul din ‘Mission: Impossible – Ghost Protocol’ vrea sa-l convinga pe fotbalist sa se apuce serios de actorie.

Cruise cauta deja scenariul perfect pentru o productie in care sa joace alaturi de cunoscutul jucator de fotbal David Beckham. Si asta pentru ca actorul in varsta de 49 de ani e convins ca prietenul sau ar face senzatie intr-un film de actiune, potrivit Contact Music. Tom Cruise pune, insa, o conditie. „(David-n.r) va trebui intai sa ma invete sa joc fotbal”, a glumit starul.

Tom Cruise si sotia sa, Katie Holmes, sunt buni prieteni cu familia Beckham. Si fetita actorilor, Suri, e apropiata de copiii lui David si ai Victoriei Beckham, cei mici fiind zariti distrandu-se impreuna. Zilele trecute, insa, s-a scris ca Victoria s-ar fi suparat nevoie-mare pe Katie Holmes, pentru ca actrita i-ar fi propus sa-i dea pentru Harper cateva hainute care i-au ramas mici lui Suri. Lucru care a ofensat-o teribil pe fashionista Beckham, care, se stie, are mare grija de garderoba fetitei sale in varsta de de sase luni.

348 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger