AcasăSPORTCristi Sapunaru, fotbalistul roman al anului. VEZI lista premiantilor Galei Fotbalului Romanesc!

Cristi Sapunaru, fotbalistul roman al anului. VEZI lista premiantilor Galei Fotbalului Romanesc!

Fundasul echipei FC Porto, Cristi Sapunaru, a fost desemnat fotbalistul roman al anului, in cadrul celei de-a 15-a editii a Galei Fotbalului Romanesc. Printre ceilalti premianti se afla portarul stelist Ciprian Tatarusanu, mijlocasul rapidist Ovidiu Herea sau Ionut Neagu, de la Otelul Galati, desemnat „revelatia anului”.

Lista laureatilor evenimentului de joi, organizat de Uniunea Nationala a Antrenorilor de Fotbal, Clubul Sportiv al Jurnalistilor si Asociatia Fotbalistilor Romani, arata astfel: cel mai bun portar: Ciprian Tatarusanu (Steaua), cel mai bun fundas: Sergiu Costin (Otelul Galati), cel mai bun mijlocas: Ovidiu Herea (Rapid), cel mai bun atacant: Daniel Pancu (Rapid), cel mai bun stranier: Marcos Antonio (Rapid), potrivit Mediafax. Titlul de cel mai bun fotbalist al anului i-a revenit lui Cristian Sapunaru, fundasul dreapta al lui FC Porto. Ionut Neagu a iesit triumfator la categoria „revelatia anului”.

Nu doar jucatorii de top au fost premiati, in cadrul celei de-a 15-a editie a Galei Fotbalului Romanesc, ci si cei mai buni antrenori, arbitri sau conducatori de cluburi. Astfel, cel mai bun cavaler al fluierului a fost desemnat Cristian Balaj, iar cel mai bun conducator de club -Marius Stan, de la Otelul Galati. Tot catre clubul galatean s-a dus un alt trofeu important, mai exact catre Dorinel Munteanu, desemnat cel mai bun antrenor al anului.

In cadrul galei de joi au mai fost acordate o serie de premii de excelenta – pentru intreaga activitate de antrenor, care i-a revenit lui Florin Halagian, pentru intreaga activitate de conducator de club, acordat lui Ioan Horoba, pentru intreaga activitate de jurnalist: Dumitru Pelican, pentru intreaga cariera in arbitraj: Romeo Stancan si pentru intreaga activitate ca fotbalist: Aurica Beldeanu.

De asemenea, Dan Petrescu, antrenorul formatiei Kuban Krasnodar, a primit un premiu pentru reprezentarea fotbalului romanesc in Europa. In cadrul editiei cu numarul 15 a Galei Fotbalului Romanesc, cea mai sportiva galerie a fost desemnata cea a clubului bucurestean Rapid.

586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger