AcasăSPORTVezi cum sunt motivati dinamovistii inaintea derby-ului cu Steaua

Vezi cum sunt motivati dinamovistii inaintea derby-ului cu Steaua

Dinamo – Steaua implineste, astazi, 63 de ani, o istorie marcata de ironii, acuze, dueluri decise in spatele cortinei, dar si de uriase performante fotbalistice.

Antrenorul liderului a intors ironiile lui Becali in favoarea sa

Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a gandit sa profite de „sagetile” trase de rivali, astfel ca a transformat acest razboi psihologic intr-o arma. Toate mesajele zeflemitoare lansate de Gigi Becali au fost scrise pe biletele si lipite ulterior pe peretii si usile cantonamentului de la Saftica. Astfel, ori de cate merg la masa sau in camera pentru odihna, „cainii” dau cu ochii de afimatiile tendentioase ale dusmanilor, gen „Steaua va spulbera Dinamo! Pai, ce, ei sunt Schalke, sa ne puna probleme?” sau „Normal ca se va umple stadionul, vin dinamovistii ca sa o vada pe Steaua!”.

Ilie Stan promite trei zile libere!

Gigi Becali

In tabara Stelei, antrenorul Ilie Stan isi roaga elevii sa joace si pentru el in derby, „principalul” simtindu-si postul amenintat de patronul Gigi Becali. Daca vor castiga, „Iliesta” le-a promis fotbalistilor cateva zile libere in aceasta saptamana, cand sunt programate meciurile din „sferturile” Cupei Romaniei, Steaua fiind eliminata din competitie.

5.000 de euro de jucator daca Dinamo bate Steaua!

Anuntul lui Cristi Borcea vine dupa ce nasul Gigi Becali le-a promis stelistilor cate 100.000 de euro in eventualitatea in care echipa castiga urmatoarele trei partide din campionat, dar si titlul.

Banii le-au dat intotdeauna un impuls dinamovistilor

Cum era de asteptat, Borcea n-a vrut sa ramana mai prejos si le-a transmis jucatorilor ca este cu gandul la ei chiar daca nu poate fi prezent, astazi, la Bucuresti. Surse din anturajul dinamovistilor sustin ca fiecare fotbalist are promisa suma de 5.000 de euro in cazul unei victorii cu rivala traditionala.

La randul lui, Gigi Becali le-a garantat stelistilor cate 100.000 de euro de om, dar cu conditia ca formatia lui Ilie Stan sa bata in urmatoarele trei partide si sa castige titlul la vara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger