AcasăOldClauza de STOP JOC

Clauza de STOP JOC

*Andrei Ionescu si Vali Badea nu vor evolua pentru Poli Iasi impotriva Craiovei*

Andrei Ionescu si Vali Badea nu vor fi prezenti in primul „11” al Iasiului la meciul cu Universitatea Craiova, partida programata duminica, in etapa 23 a Ligii 1.
Cei doi au in contracte clauze care le interzic sa evolueze impotriva echipei oltene. Badea a fost transferat la Iasi tocmai de la Craiova, in timp ce Ionescu a ajuns in Copou, imprumutat de Steaua. Intre Craiova si Steaua a fost semnata, in transferul lui Ionescu, o clauza conform careia daca mijlocasul ar juca impotriva oltenilor, Steaua e obligata sa achite 100.000 de euro.

*Tradat din dragoste*

Andrei Ionescu a tinut sa faca un scurt comentariu despre meciul Poli Iasi – Craiova, referindu-se si la relatia sa cu patronul „Stiintei”, care l-a acuzat de tradare. „Nu am uitat faptul ca sint craiovean si ca am crescut acolo, dar vreau ca Poli Iasi sa cistige duminica. In acelasi timp, doresc si ca Universitatea sa nu aiba probleme. Mititelu m-a ajutat enorm si nu pot sa fiu suparat pe el, indiferent ce vorbeste despre mine. Cred ca m-a facut tradator doar pentru ca a tinut foarte mult la mine”, a declarat Ionescu.

*Renegatii in Liga 5!*

Presedintele clubului din Copou, Cristian Starica, a anuntat ieri ca vrea sa infiinteze Poli Iasi III, echipa la care sa evolueze jucatori din lot pe care antrenorul Grigoras nu ii mai convoaca. „Daca tot stau la Iasi doar sa-si ia contractele, atunci Buta, Pecnik, Tincu, Bratu, Oprea sau Bersnjak vor juca in Liga 5”, a spus Starica.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
35 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger