AcasăOldSe deschide primul “restaurant aerian”

Se deschide primul “restaurant aerian”

Compania internationala Event in the Sky va lansa in România, in luna mai, un concept denumit „restaurant aerian”, care presupune organizarea de evenimente in aer liber pe o platforma la 50 de metri deasupra solului, la un pret mediu de 15.000 euro.
„Deja am primit platforma necesara pentru «restaurantul aerian», care va fi ridicata cu ajutorul unei macarale, oriunde in România. Sintem in discutii cu reprezentantii mai multor hoteluri de lux, dar si cu institutii de cultura pentru organizarea de spectacole. Pretul pentru inchirierea platformei si a personalului pentru un eveniment cu 22 de persoane se ridica la 8.900 euro, dar pachetul, care include si alte servicii, inclusiv de catering, este in medie de 15.000 euro. Pretul final depinde insa de ceea ce isi doreste clientul. Speram ca in primul an de activitate sa organizam 50 de astfel de ridicari”, a declarat, ieri, Ovidiu Barbier, care detine 51% din actiunile Sky Touring & Events.
Lansarea oficiala va avea loc la jumatatea lunii mai, intr-o zona situata in centrul Bucurestiului. „Restaurantul suspendat” va fi amplasat in zone turistice, dar si in marile orase, in functie de solicitarile clientilor. Platforma poate fi folosita pentru diferite evenimente, cum ar fi lunch, dejun, concerte, nunti, meeting-uri de afaceri, conferinte de presa, jocuri casino, degustari de vinuri, demonstratii culinare, vizionarea competitiilor sportive, concerte, sesiuni sportive, fitness, aerobic. Conceptul „restaurant aerian” functioneaza deja in 32 de tari din Europa si in America.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
31 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger