AcasăSPORTArbitrul Radu Petrescu a jucat la CFR Cluj!

Arbitrul Radu Petrescu a jucat la CFR Cluj!

Portarul CFR-ului, personaj de filme mute

Echipa lui Arpad Paszkany a reusit sa castige cu Vointa Sibiu cu largul concurs al arbitrului, acesta mentinandu-i pe CFR-isti in lupta pentru titlu.

Portarul CFR-ului, personaj de filme mute

Partida de ieri dintre Vointa Sibiu si CFR Cluj (scor 0-1, gol Renan) a reprezentat o noua mostra de arbitraj execrabil marca Liga 1, de data aceasta oferita de Radu Petrescu. Centralul partidei ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca echipa de sub Feleac sa plece cu cele trei puncte de pe terenul nou-promovatei. Radu Petrescu l-a eliminat usor pe Beza, in prima repriza, a anulat golul lui Dalbea, fara niciun motiv, si a facut cadou lovitura indirecta, din care clujenii au rezolvat problema celor trei puncte. Faza de la golul anulat lui Dalbea a fost desprinsa, parca, din cascadorii rasului- In minutul 74, la scorul de 0-0, portarul Beto a degajat gresit, pana la jucatorul Sibiului, care a inscris cu poarta goala. Portughezul a sesizat gafa comisa si s-a trantit efectiv la pamant, simuland un fault, iar centralul Petrescu a fluierat … fault!

In runda precedenta, cand CFR Cluj a jucat acasa derby-ul local cu „U”Cluj, acelasi Beto a comis o alta gafa memorabila, pasandu-i adversarului Tony care a inscris cu poarta goala, la scorul de 1-0 pentru gazdele din „Gruia”. Din nefericire pentru „feroviari”, atunci, la centru, s-a aflat arbitrul Balaj, nu Petrescu, iar golul a fost validat.

author avatar
Sebastian Stan
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger