AcasăSPORTIlie Stan l-a sfidat pe Gigi!

Ilie Stan l-a sfidat pe Gigi!

Ilie Stan nu accepta sa primeasca ordine de la loja

Tehnicianul „ros-albastrilor” si-a permis sa trateze cu refuz un ordin primit de la patronul Becali. Intamplarea s-a consumat in vestiar, la pauza meciului cu FC Brasov.

Ilie Stan nu accepta sa primeasca ordine de la loja

Surse din anturajul „ros-albastrilor” sustin ca directorul sportiv Narcis Raducan ar fi fost sunat de finantator, la pauza intalnirii cu FC Brasov, cand Ilie Stan dadea ultimele indicatii. Din cate se pare, Gigi Becali ar fi cerut sa afle amanunte despre reactia nervoasa a lui Mihai Costea, din minutul 43, cand atacantul n-a fost lasat sa execute un penalty, si s-a cerut afara, injurandu-l, in treaca, si pe secundul Edi Iordanescu. Afland ca olteanul va fi inlocuit cu sarbul Stefan Nikolic, deoarece a comentat decizia antrenorului, Becali i-a transmis lui Raducan un ordin scurt: „Nicio schimbare, Mihai ramane pe teren!”.

Costea mic s-a suparat pentru ca n-a fost lasat sa bata penalty-ul

Spre surprinderea celor implicati in poveste, Ilie Stan a ignorat solicitarea patronului, lasandu-l la vestiare pe mezinul familiei Costea. Doar victoria Stelei l-a salvat pe tehnician, Becali fiind hotarat sa nu mai accepte pe viitor astfel de „razvratiri” din partea subordonatilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger