AcasăOldDANSEZ PENTRU TINE: Catrinel, fierbinte ca sado-maso; Aylin si Ovidiu, eliminati! VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE: Catrinel, fierbinte ca sado-maso; Aylin si Ovidiu, eliminati! VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE. Cu mari emotii, toate cele patru echipe ramase in competitie au intrat la duel – fiecare pereche a avut de refacut cel mai slab dans al sau de pana acum, pentru care a primit cele mai putine puncte de la juriu.

Publicul a decis: dupa duelul la puterea a patra din aceasta editie, perechea eliminata a fost cea formata din Aylin si Ovidiu.

El a primit un premiu de 1.500 de euro. „Aceasta sansa de la Dansez pentru tine m-a facut sa-mi dau seama cat de important e dansul pentru mine. Am devenit un om mai bun. Visul meu de a face o scoala de balet la Bistrita se va indeplini, e o certitudine”, a marturisit Ovidiu emotionat.

DANSEZ PENTRU TINE Adelina Chivu, sexy pe ritmuri R&B! VIDEO

 

Cele trei echipe ramase in concurs – Pepe si Andreea Toma, Jojo si Ionut Tanase si Catrinel Sandu si Ionut Ionescu – raman in continuare sa lupte pentru visul lor. Clasamentul va fi stabilit saptamana viitoare, in functie de voturile publicului.

 

Imbracata intr-o provocatoare tinuta sado-maso, Catrinel Sandu a facut senzatie in ringul emisiunii „Dansez pentru tine”. Cu toate ca tinuta si coregrafia au fost special create pentru o fata rea, Catrinel a reusit performanta de a nu fi vulgara nicio secunda .

 

author avatar
Ciprian Purice
1.826 afisari

2 COMENTARII

  1. {Dansez pentru tine } , o emisiune plina de traire ,emotii si daruire traite in direct !

    Felicitari intregii echipe de la (Dansez pentru tine )

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger