AcasăOldNastase ospateaza ziaristii si deschide partidul

Nastase ospateaza ziaristii si deschide partidul

De bucurie ca a scapat de Mircea Geoana si a fost reconfirmat in fruntea Consiliului National, Adrian Nastase s-a apucat sa faca bufet pentru jurnalisti si sa organizeze zile de “porti deschise” pe la sediile PSD (deh, daca Cotroceniul nu a fost sa fie…).
Asa se face ca in parohia social-democrata din Kiseleff a fost redeschis, dupa cinci ani, un bufet pentru ziaristii care asista saptaminal la actiunile PSD. Se poate spune ca Nastase se reinventeaza pe sine, din moment ce si vechiul bufet – dezafectat in zorii domniei lui Geoana – a functionat tot ca urmare a initiativei actualului mentor al lui Victor Ponta. Odata multumiti ziaristii ca-si pot cumpara un sandvis, un suc, ceva, intr-o zona unde poti sa dai cu tunul si nu gasesti ceva de mincare, Adrian Nastase a decis sa faca si o zi a portilor deschise la sediul din Ion Ionescu de la Brad.
Decizie de mare mirare, cita vreme respectivul sediu este cazemata electorala recunoscuta a pesedistilor in toate infruntarile politice. Gazda va fi Nastase, ca doar are experienta cu deschiderea portilor din Zambaccian, cind a invitat presa sa vada cu ochii ei termopanele, chinezariile, tablourile si tot ce a mai agonisit de-a lungul vremii lui de prim-ministru.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
39 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger