AcasăNewsUPDATE Ion Iliescu a fost externat

UPDATE Ion Iliescu a fost externat

UPDATE Ion Ilescu a parasit, joi dupa-amiaza, Spitalul Elias din Capitala. Cu scurt timp inainte ca liderul onorific al PSD sa fie externat, medicii de la Elias au precizat ca Iliescu „”nu are probleme majore de sanatate” si ca acesta a suferit o tulburare digestiva, potrivit RealitateaTV.

Ion Iliescu, internat la Elias

Ion Iliescu a ramas internat peste noapte la Spitalul Elias din Capitala. Presedintele de onoare al PSD va fi supus joi unor investigatii medicale suplimentare. Iliescu a fost vizitat in aceasta dimineata de Sorin Oprescu.

Fostul sef de stat a ramas sub supravegherea medicilor, peste noapte, potrivit Realitatea TV. Conform managerului spitalului Elias, pacientul va fi supus unor investigatii suplimentare, informeaza sursa citata.

Iliescu nu a avut o criza biliara

Joi dimineata, primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, l-a vizitat pe Iliescu la spital. Potrivit edilului Capitalei,  fostul presedinte se simtea bine. Oprescu a negat zvonurile potrivit carora Iliescu ar fi avut o criza biliara, si asta pentru ca fostul sef de stat a fost supus cu ani in urma unei interventii in urma careia i-a fost scoasa bila, a precizat primarul Bucurestiului, citat de Mediafax.

Ion Iliescu a ajuns miercuri la spital, acuzand o stare de rau. Medicii i-au facut mai multe investigatii. Presedintele de onoare al PSD a mai avut probleme de sanatate. Iliescu a fost operat, in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice.

Citeste si Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias

177 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger