AcasăSPORTFotbalistul Nasri poarta chiloti "Monica Tatoiu"

Fotbalistul Nasri poarta chiloti „Monica Tatoiu”

Chilotii dubiosi ai francezului

Mijlocasul francez al echipei Manchester City si-a aratat chilotii la meciul pierdut cu Napoli, 1-2, in deplasare, in etapa a cincea a grupelor Champions League.

Chilotii dubiosi ai francezului

Mare a fost mirarea tuturor cand Nasri si-a etalat lenjeria intima doldora cu inimioare, model „Monica Tatoiu”. Specialistii l-au catalogat deja pe “cocos” drept fotbalistul cu cea mai oribila pereche de chiloti, asta neinsemnand ca o jignim pe madam Tatoiu.

Madam Tatoiu, etalandu-si lenjeria la tv

“Lenjeria curcubeului” nu i-a fost de mare folos lui Nasri, “cetatenii” suferind o infrangere care ii elimina, in mare masura, din Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
600 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger