AcasăOldNevasta-manechin a bagat divort de Liviu Virciu (ex-L.A.)

Nevasta-manechin a bagat divort de Liviu Virciu (ex-L.A.)

Dupa exact un an de casnicie, Liviu Virciu (Orlando din State de România) divorteaza. Mai precis, sotia divorteaza de el dupa ce pe 14 februarie – de Valentine’s Day – cei doi au aniversat un an de la momentul in care si-au unit destinele.
Daca pe plan profesional lui Liviu Virciu ii merge destul de bine, nu se poate spune acelasi lucru cind vine vorba de familie. Divortul, un moment neplacut in viata oricarui om, intervine pentru actor la nici un an de cind si-a pierdut fratele intr-un groaznic accident de circulatie.

*Aniversare urmata de despartire*

Pe 9 martie, Ioana Adelina Virciu a introdus actiunea de divort la Judecatoria Sectorului 3 din Capitala solicitind desfacerea casatoriei cu Liviu Virciu (ex-L.A.), primul termen de judecata fiind stabilit pentru data de 17 mai. Asta dupa ce, pe 14 februarie, Liviu se declara fericit ca aniverseaza implinirea primului an de casnicie alaturi de frumoasa Adelina, manechin de profesie. Cei doi s-au cununat civil pe 30 ianuarie 2009, iar pe 14 februarie s-au cununat religios, evenimentul avind loc la Manastirea Casin.

*S-au cunoscut la nunta Andreei Banica*

Intre Liviu si Adelina a fost dragoste la prima vedere (mai mult din partea lui). Fostul manelist, actualmente actor, si-a intilnit viitoarea fosta nevasta la nunta Andreei Banica. Invitat la petrecerea privata organizata de cintareata si sotul ei la vila lor din Pantelimon, Liviu a cunoscut-o pe Adelina, buna prietena cu mireasa. “Nu credeam ca o sa mi se intimple vreodata sa ma indragostesc la prima vedere. M-a atras din prima clipa de cind am vazut-o si, dupa citeva intilniri
mi-am dat seama ca este sufletul meu pereche”, a povestit Liviu presei.

*Si-a dat hainele jos pentru a-si incuraja sotul*

Doua firi romantice, atit Liviu, cit si Adelina si-au facut mereu declaratii de dragoste. Frumoasa bruneta l-a lasat pe cintaret cu gura cascata cind a pozat sexy in revista FHM. Pictorialul a fost surpriza Adelinei pentru Liviu care participa la “Dansez pentru tine”. Stiind ca barbatul ei este stresat, luptind in finala de la “Dansez”, manechinul a pozat in ipostaze sexy pentru a-l incuraja, dar si pentru a-i mai declara o data iubirea. “Am linga mine un barbat frumos, pe care orice femeie si l-ar dori in pat, si ca sot”, spunea in decembrie 2009 Adelina Virciu.

„Da, stiu ca sotia mea a introdus divort. Am crezut ca e o gluma. Am
avut o discutie mai aprinsa si ea crede ca ne va fi mai bine daca nu vom fi uniti de o hirtie. Adelina a avut o scapare. Eu sper totusi ca divortul nu se va finaliza, pentru ca am clarificat ce era de clarificat”, a declarat
pentru „National” Liviu Virciu.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger