AcasăMONDENLavinia: „Celia poate sa se apuce de actorie!“

Lavinia: „Celia poate sa se apuce de actorie!“

De cand iese cu Mihai Bendeac, Celia este atrasa de actorie

Prietenia infiripata intre Celia si Mihai Bendeac a scos la iveala abilitatile actoricesti ale artistei, care a riscat si si-a parodiat cu mult umor o colega de breasla. Episodul nu a lasat-o indiferenta pe Lavinia, care a raspuns cu ironie la adresa Celiei.

De cand iese cu Mihai Bendeac, Celia este atrasa de actorie

Ingeniosul actor nu a lasata neexploatata asa zisa intalnire dintre Stefan Banica Jr si Lavinia Parva, surprinsi separat de paparazzii intrand si iesind din acelasi bloc. In stilul lui, Bendeac a improvizat rapid un musical, provocand-o pe Celia sa-i tina isonul la emisiunea „In puii mei“, ceea ce s-a si intamplat. Daca artista a intrat in pielea Laviniei Parva, interpreta Zanei a fost Ioana, o fata respinsa la auditiile X Factor. Experienta traita a fost de bun augur pentru Celia, care are de gand sa ia lectii de actorie . „Cand am primit propunerea, am avut o mica retinere avand in vedere ca povestea era de fapt o parodie despre persoane publice. Sper sa nu se supere nici Lavinia si nici Andreea Marin pe mine, avand in vedere ca sunt cateva versuri putin mai rautacioase.  Mi-as dori ca pe viitor sa urmez cursuri de actorie pentru ca atunci cand aleg sa fac ceva e important sa progresez“, a declarat Celia pentru „National“.

Lavinia nu a urmarit prestatia Celiei in musicalul de la emisiunea „In puii mei“

Daca sotia lui Banica nu a fost de gasit pana la inchiderea editiei, ea fiind prinsa cu filmarile la „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie“, Lavinia a avut o reactie usor ironica la adresa Celiei, semn ca nu i-a picat prea bine parodia care a avut-o in primplan. „Nu am vazut emisiunea „In puii mei“, pentru ca am stat de aseara (n.r. duminica seara) in studio sa termin noua mea piesa. Nu ma deranjeaza faptul ca m-a parodiat Celia, iar daca a facut-o bine: felicitarile mele! Poate sa se apuce de actorie“, ne-a spus cantareata.

[youtube]Izu7mhup2Rw[/youtube]

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
2.049 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger