AcasăMONDENCe-l asteapta pe iubitul Cosminei Pasarin de Revelion

Ce-l asteapta pe iubitul Cosminei Pasarin de Revelion

Chiar daca este implicata intr-o relatie sentimentala cu un medic arab, Cosmina Pasarin continua sa puna munca pe primul plan

Obisnuita sa munceasca in Noaptea de Revelion, vedeta Antenei 2 nu va face exceptie nici anul acesta, gandindu-se insa la o solutie prin care sa-si impace si iubitul . Astfel, in timp ce Cosmina Pasarin va presta in calitate de MC, medicul arab o va asista din public.

Chiar daca este implicata intr-o relatie sentimentala cu un medic arab, Cosmina Pasarin continua sa puna munca pe primul plan

Bruneta nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la angajamentele din Noaptea dintre Ani, chiar daca asta ar insemna sa-si neglijeze iubitul. Tinand cont ca trebuie sa profite de acest moment, in care este platita aproape dublu, Cosmina a hotarat sa accepte rolul de gazda la doua petreceri din Craiova, unde va munci de la ora 21.00 pana la ora 4.00 .

„Am ales sa lucrez in noaptea de Revelion. Iubitul meu s-a obisnuit deja cu munca mea, asa ca nu se supara, el va merge cu mine. Voi fi MC la doua  evenimente, din acelasi local”, a declarat Cosmina Pasarin pentru ziarul „National”.

author avatar
Ioana Nechifor
1.424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger