AcasăOldGrecu Corina din Focsani este prima castigatoare din cadrul concursului “Marea Comentariada”

Grecu Corina din Focsani este prima castigatoare din cadrul concursului “Marea Comentariada”

Grecu Corina din Focsani este prima castigatoare din cadrul concursului “Marea Comentariada”, comentariul postat de ea fiind extras luni, 7 noiembrie. Cu acest prilej, Grecu Corina castiga o invitatie de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica, din data de 16 decembrie.

Participa si tu! Nu mai sta pe ganduri! Mai sunt 9 invitatii de cate doua persoane la concert. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la newsletterul Ziarului National si sa postezi cel putin un comentariu, in care poti sa scrii ce vrei tu, la orice articol vrei. Mai multe comentarii, mai multe sanse de castig!

In cadrul concursului “Marea Comentariada” vor mai avea loc inca 4 extrageri saptamanale in zilele de luni 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie si 5 decembrie cand se trage la sorti cate un castigator, iar pe 12 decembrie are loc Extragerea Finala cand vor fi 5 castigatori.

Citeste aici mai multe detalii despre concurs: Participa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al lui Stefan Banica!

author avatar
Ciprian Purice
206 afisari

2 COMENTARII

  1. ,,A revenit moda concertelor oldies,,

    Ma bucur enorm ca am ocazia sa reantalnesc in concerte nume mari ale scenei mondiale!
    Am 43 de ani si ma bucur sa reascult melodii ale lui Demis Roussos ,idolul tineretii mele! (stiu ca a venit Craciunul)Nana Mouskouri mereu tanara si frumoasa chiar si la 77 ani ,nu-ti vine sa crezi….Engelbert Humperdinck (75 de ani),Tom Jones,Jane Birkin ,sunt o adevarata lectie de talent,de munca asidua,respect fata de public…acum peste ani la varste destul de inaintate…ridica sali in picioare si ne fac sa retraim clipe magice ale tineretii! Jos Palaria!

  2. Felicitari, dar sa vii de la Focsani pt. Stefan Banica jr. mi se pare ca e prea mare efortul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger