AcasăKim Kardashian divorteaza, dupa 72 de zile de mariaj. Sotul a aflat...

Kim Kardashian divorteaza, dupa 72 de zile de mariaj. Sotul a aflat din presa ca a fost parasit!

(foto:vedete.rol.ro)

KIM KARDASHIAN divorteaza, dupa doar 72 de zile de la arhimediatizata ei casatorie cu jucatorul de baschet Kris Humphries! Sotul starletei americane a aflat abia luni dimineata ca a fost parasit, dupa doar doua luni de mariaj. In tot acest timp, insa, partenera lui a descoperit suficiente motive care sa o faca sa ceara despartirea.

(foto:vedete.rol.ro)

Telenovela a carei protagonista este, de bunavoie, starleta Kim Kardashian nu s-a incheiat odata cu mult-mediatizata ei casatorie, cum multi se asteptau. Dimpotriva. La doar doua luni de cand si-au jurat credinta vesnica, in fata unor invitati selectati pe spranceana, Kim Kardasian si Kris Humphries divorteaza. Americancei in varsta de 31 de ani, realizatoar a reality show-ului „Keeping Up with the Kardashians”, i-au trebuit doar 72 de zile pentru a descoperi ca… nu se intelege cu baschetbalistul cu cinci ani mai tanar decat ea. E drept ca, in tot acest timp, barbatul nici macar nu s-a prins ca exista probleme in cuplul lor, de vreme ce se spune ca a aflat din presa ca l-a parasit nevasta!

Un lucru e comun in poveste: ambii tineri spun ca sunt „devastati” de ceea ce li se intampla. „M-am gandit foarte bine si am ales sa pun capat casniciei mele. Sper ca toata lumea va intelege ca nu a fost o decizie usoara”, a declarat Kim Kardashian, potrivit Daily Mail. „Imi iubesc sotia si sunt distrus sa aflu ca a cerut divortul… Sunt dispus sa fac tot ce e nevoie pentru a-mi salva casnicia”, a declarat Kris Humphries.

Daca cei doi tineri se vor impaca sau nu, ramane de vazut. In cazul in care divortul lor se va pronunta, insa, Kim Kardashian si Kris Humphries au toate sansele sa ingroase randul vedetelor cu mariaje extrem de scurte. Pe nedorita lista figureaza, printre altii, Britney Spears, Carmen Electra, Jennifer Lopez, Pamela Anderson, Nicolas Cage ori Charlie Shenn.

2.746 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger