AcasăOld"Mititelu, lasa-ne, ca tu bagi Craiova-n B!"

„Mititelu, lasa-ne, ca tu bagi Craiova-n B!”

Universitatea Craiova a inceput dezastruos aventura de la Turnu Severin, fiind invinsa de Gaz Metan, scor 1-2, intr-un meci disputat simbata. Desi au beneficiat de suportul a peste 12.000 de fani, alb-albastrii au pierdut si al doilea meci din retur, ajungind la cinci infringeri consecutive in Liga 1. Craiova ocupa in acest moment un loc retrogradabil.

*S-a ingrosat gluma*

Daca golul lui Litu, din debutul meciului, a fost privit ca o gluma buna, ratarea unui penalty de catre Fl.Costea si doua ocazii ale mediesenilor au fost semne ca se coace o surpriza. Care a venit odata cu golul lui Fl.Lazar, de la mijlocul reprizei secunde, moment in care Gazul a facut 2-0. Craiova n-a mai avut putere decit pentru a reduce din diferenta, prin batrinul Trica, in prelungiri.

*Mititelu se da mare*

Mai mult decit previzibil, olandezul Mark Wotte, antrenorul juvetilor, s-a declarat dezamagit de rezultat. „Gaz Metan nu a fost mai buna decit noi. Am fost putin iresponsabili in aparare si am tratat prea usor niste faze care ne-au costat in final. Ne trebuie minim 20 de puncte din cele 15 meciuri ramase”, a spus Wotte. In schimb, Adrian Mititelu a bravat. „A fost ultima infringere a Craiovei. De acum incolo, 10 etape nu mai pierdem! Peste 2-3 meciuri vom urca in clasament”, a spus bossul oltenilor, care a comentat si meciul: „Nu am putut mai mult. E o infringere foarte grea, dar nu se termina campionatul aici. Sper sa ne redresam din punct de vedere moral. Nu m-a dezamagit nici un jucator, iar Wotte si-a facut treaba”.

*Protest in Banie*

In timp ce meciul de la Turnu Severin statea sa inceapa, la Craiova un grup de aproximativ 100 de suporteri olteni s-a adunat la Stadionul „Ion Oblemenco” si a scandat impotriva lui Mititelu.
Fanii, care au afisat un banner pe care scria „Universitatea doar in Craiova, Craiova doar pentru Universitatea” si au scandat „Mititelu, lasa-ne, ca tu bagi Craiova-n B!”, au stat la arena din Banie pina la pauza meciului de la Turnu Severin.

13 ani au trecut de la precedentul meci jucat de Universitatea Craiova la Turnu Severin, un 0-0 cu Poli Timisoara in sezonul 1996/1997.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
50 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger