AcasăSPORT"Ultrasii" de la Petrolul au mers la spital dupa Galamaz!

„Ultrasii” de la Petrolul au mers la spital dupa Galamaz!

"Ultrasii" de la Petrolul au mers la spital dupa Galamaz!

Suporterii Petrolului au bagat spaima in stelisti, mai ales dupa ce cativa „ultrasi” s-au dus, duminica noapte, dupa George Galamaz la Spitalul Judetean din Ploiesti.

George Galamaz

Ieri, „lupii” au venit la sediul Parchetului pentru a-l incuraja pe Dragos Enache si i-au amenintat pe jurnalisti cu bataia daca vor scrie vreun rand despre prietenul lor. Exista informatii ca intreg arsenalul pirotehnic al galeriei „Lupilor galbeni” ar fi fost introdus in stadion inca de sambata, atunci cand „ultrasii” au mers pe „Ilie Oana” pentru a pregati coregrafia. Din cate se pare, petardele si fumigenele au fost ascunse in grupurile sanitare, tot acolo fiind plasate si cateva sticle cu bauturi alcoolice.

Stelistul sta 45 de zile

George Galamaz a fost diagnosticat cu o fractura de os zigomatic drept prin infundare si va avea nevoie de un repaus de 45 de zile, dupa lovitura primita in timpul meciului Petrolul – Steaua. El a fost investigat de catre o comisie medicala din cadrul Spitalului Militar Central si nu va avea nevoie de interventie chirurgicala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger