AcasăAgriculturăUrsula von der Leyen atacă România! S-au propus şi 3 tipuri de...

Ursula von der Leyen atacă România! S-au propus şi 3 tipuri de rezolvări pentru problema cerealelor aduse din Ucraina

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a implicat în scandalul iscat de ţările supărate pe importurile de cereale din Ucraina.

Ea a răspuns României, Poloniei, Slovaciei, Bulgariei şi Ungariei, spunându-le că lipseşte „o abordare europeană” pentru a rezolva provocările determinate de intrarea pe piaţa comunitară a importurilor de cereale provenite din Ucraina și a promis trei tipuri de măsuri.

Care sunt cele 3 rezolvări înainte

În acest context, Von der Leyen a menţionat „trei propuneri” pentru a aborda situaţia:

 1. În primul rând, Bruxelles-ul propune sprijinirea agricultorilor care au de suferit în urma acestei situaţii”, a precizat purtătorul de cuvânt, care a reamintit că deja Comisia Europeană a acordat 56,3 milioane de euro pentru producătorii cei mai afectaţi şi că, de asemenea, CE este pregătită pentru a acorda un al doilea pachet financiar, în valoare de 100 milioane de euro.
 2. Comisia a informat că va adopta „măsuri preventive” pentru anumite categorii de cereale produse în Ucraina, inclusiv grâu, porumb sau floarea-soarelui.
 3. Executivul comunitar demarează o „investigaţie” privind alte posibile „produse sensibile”.

„Comisia s-a angajat să ajute Ucraina pentru ca importurile sale să poată ajunge pe pieţele mondiale”, pentru a garanta securitatea alimentară şi, în acelaşi timp, „să-i sprijine agricultorii noştri”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

author avatar
Andrei Ștefan
2.538 afisari

48 COMENTARII

 1. Unchiul Sam are interese speciale in Ucraina. Ii spune lui urSula ce sa faca. Si ea ne spune noua ce sa facem. Ce se intampla nu are legatura cu noi, ajutoarele sant praf in ochi.

 2. Este fufa care face cel mai mare rau tarilor Europei. Asta e sluga nr1 a ameriolacilor. Aceasta cu ameriolacii ne fura buzunarele la toti europenii.

 3. STEFANE , TU CITESTI CEEA CE PUBLICI ???????????????,
  HAI CITESTE CE AI SCRIS „Comisia s-a angajatsa ajute Ucraina pentru ca IMPORTURILE SALE sa poata ajunge pe pietele mondiale „,
  INCAPUL TAU E O HARABABURA !, NU ITI ESTE CLAR CA IMPORTUL ESTE CEEA CE INTRA IN UCRAINA DE PE ALTE PIETE !,IAR EXPORTUL ESTE CEEA CE IESE DIN UCRAINA PENTRU ALTE PIETE.

 4. Politica, în materie comerciala, este delegata integral la nivelul Comisiei UE. Că atare este decisă integral și exclusiv la Bruxelles. Teribilismele polonezilor și ungurilor li s-a pus frână după nici 24 de ore, au trebuit să-și redeschidă granițele pentru produsele agrare ucrainiene. Trebuie să ne obișnuim cu concurența lor. Soluția rezidă exclusiv în plata unor despăgubiri. Restul este bătut câmpii.

 5. biden macron trudeau iohannis arafat ursula putin xi scholtz stoltemberg schwab ciuca ciolacu bănescu au, toți, fețe de slugă. Sint slugile altor fețe de slugă și sint slujiți de alte fețe de slugă. Jigodia este stăpinul lor. Va veni și vremea ca sleahta asta de fețe de slugă sa meargă la balul mascat organizat de stăpinul lor la porțile iadului unde vor avea parte de distracție maximă

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri