AcasăNewsSocial media, sub controlul Deep State!

Social media, sub controlul Deep State!

Ați auzit de Poynter Institute? Nici nu trebuia! Este vorba despre o organizație care se ocupă cu controlul informației pe Internet, creată pentru a coordona și antrena echipe de „fact-checking”; în traducere aproximativă, un fel de vânători ai știrilor/ mesajele propagate în mediul online de toate instituțiile din lumea asta. Poynter Institute și multe alte ONG-uri care lucrează în același domeniu sunt finanțate de marii „filantropi” capitaliști, precum George Soros, Pierre Omidyar, Bill Gates ori frații Koch. Dar ei nu sunt singurii care asigură finanțare. Finanțare și protecție, că e mai importantă decât orice! De asta se ocupă Departamentul de Stat al Americii, care a creat National Endowment for Democracy (Fondul Național pentru Democrație), un organism sub umbrela căruia ființează și operează în liniște acești „vânători” ai informației de pe net.

Ușor-ușor ajungem să înțelegem cum a fost posibil ca de patru ani încoace să fim bombardați în mass-media cu știri despre „fake-news” și „implicarea lui Putin”.

Google și Facebook, parteneri cu Poynter Institute

Propaganda asta aduce omenirea, pas cu pas, mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv important din agenda „Elitei”: crearea unui mecanism eficient pentru controlul Internetului și cenzură totală în social media.

Companiile Google și Facebook – aflate sub umbrela protectoare a think tankului Consiliul Atlantic – sunt și ele, de asemenea, asociate cu Poynter Institute, oferind finanțare pentru parteneriate care „luptă” împotriva „fake news”. Dar ce sunt „știrile false”? Tot ce este informație și nu corespunde mesajului dorit/ urmărit a fi transmis receptorului (utilizatorul de Internet/ populația globului) de conducătorii lumii!

În 2019, la ordinul protectorilor democrați din SUA, acest veritabil „Cartel” a creat o listă neagră privind website-urile nealiniate. Sunt 515 site-uri de știri considerate „nesigure” și pentru care se așteaptă închiderea lor definitivă; unele deja și-au sistat activitatea, altele au trecut pe „Dark web”.

Covid-19, o pandemie cu scop precis

Covid-19 devine pe zi ce trece o pandemie cu scop precis. Se instituie măsuri de limitare a drepturilor cetățenești pentru cazuri cu incidență ridicolă raportată la numărul populației.

De fapt, pandemia Covid-19 nu a făcut altceva decât să accelereze procesul degenerativ al societății de azi. Sub pretextul „protejării noastre”, guverne democrate au luat-o pe căi periculoase – am spus deja că unele autorități au „arestat” drepturile și libertățile cetățenești, dar, și mai grav, altele au încătușat oamenii doar pentru mesaje promovate pe Internet (vezi propaganda marșurilor stradale din Franța, făcută pe Facebook).

În esența lui, Internetul nu a făcut altceva decât să deschidă o lume de informații cetățeanului de rând, iar cumva ea trebuie menținută deschisă, astfel încât tot mai mulți să poată arunca o privire înăuntru.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
417 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate ar trebui sa scrieți si de diviziile PNL, usr, ce sunt plătite regește, pentru a aplica “picătura chinezeasca” anumitor personalități sau partide. Face book este unul din fronturile lor de lupta, se platesc sute de mii si milioane de euro pe sponsorizări pentru a lovi cu aceasta picătura chinezeasca. Tineretul din ziua de azi, in mare parte din el, cei pana in 30 de ani, nu au deschis o carte in viata lor, citesc de pe fb doar titlurile, iar daca in fiecare zi sunt bombardați ca nu stiu cine e Hot, ca plăcute suedeze, etc, in patru ani, la primul vot, toate acestea si au facut treaba. Daca ei nu au deschis o carte in viata lor, nu o sa verifice o informație niciodata, iau de bun, ceea ce citesc si punct. Asa se ajunge ca populația tânara sa fie manipulata si sa isi voteze călăii. Iar articolul este total adevarat, toate aceste manipulări, sunt plecate din laboratoare a unor servicii secrete, se fac studii intense pentru manipularea umana, la fel cum se fac experimente cu diverse substanțe, ce odata introduse in organism prin diferite alimente, sa facă omul leguma si sa nu mai reacționeze la minciunile manipulării. Iar țara noastra din 90 in coace este un laborator de experimente

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger