AcasăAgriculturăRăspunsul halucinant pe care l-a dat noul ministru al Agriculturii când a...

Răspunsul halucinant pe care l-a dat noul ministru al Agriculturii când a fost întrebat cât este salariul minim în domeniul său

Viitorul ministru al Agriculturii s-a cam făcut de râs. El nu știe cât este salariul minim net în Agricultură. Colegii au încercat să-l ajute pe Florin Barbu și i-au șoptit ca unui școlar la examen.

Barbu îl va înlocui pe Petre Daea la Agricultură.

A refuzat să vorbească de salariul din Agricultură

După audierile la care a trecut cu brio, Florin Barbu a fost întrebat câți bani primesc fermierii români. După mai multe bâlbe, viitorul ministru a precizat indirect, că salariul nu e treaba lui.

Jurnalist: Cât este salariul în Agricultură acum?

Florin Barbu: 3050

Jurnalist: Cât este net?

Florin Barbu: 2250

Jurnalist: E 2362. Dar ce se exclude din acest salariu?

Florin Barbu: Haideți să vorbim de Agricultură, nu vorbim de partea economică.

Altfel, Barbu a spus că în Programul Naţional Strategic este alocată o sumă de 500 de milioane de euro, iar în perioada următoare va fi lansat ghidul pentru organizaţiile de udături ca să acceseze aceste fonduri europene.

author avatar
Andrei Ștefan
814 afisari

6 COMENTARII

  1. Apoi se plâng fermierii evazionisti ca nu găsesc forță de muncă, cine vine sa muncească pe salariul minim pe economie care este o mizerie?!

  2. Din pacate in agricultura rromanistaneasca se lucreaza CU ZIUA. Nicidecum nu este vorba despre vreun salariu minim sau maxim pe economistan.

    • Foarte corect spus , fermierii evazionisti vor zilieri prost plătiți pe post de sclavi la negru nu vor angajați cu forme legale cu caracter permanent. Evaziune fiscală și muncă la negru asta este agricultură noastră.

  3. Deci, nu a stiut domnul ministru Barbu care este salariul minim net in agricultura. Pai, in agricultura toti fermierii/persoane juridice sunt privati, sunt persoane juridice pe capital privat. In cazul acesta, salariile din ferma proprie sunt stabilite de catre fermierii presoane juridice, asa cum isi permit sa plateasca.

  4. Daea nu a fost inghitit de Bruxelles , ca avea planuri mari cu agricultura romaneasca , iar sluga de ciolacu a indeplinit ordinul impreuna cu presa securista in frunte cu broscoiul de botin si bufonii de labe 1 , cormoranii , cormoranii .broscoiul de botin si acum dupa 2 ani incepe emisiunea cu prostii de nivelul lui , diaspora intreaba , sinteti bine ? 100 % si ea intreaba nu stiu ce , botin nu mai face stand up , face k k , etc , cretini cu buletin !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri