AcasăzppNoul „Messi” vine în Anglia. L-a ales pe Guardiola!

Noul „Messi” vine în Anglia. L-a ales pe Guardiola!

Un mijlocașul ofensiv argentinian, în vârstă de 18 ani, este pe cale să ajungă pe Etihad Stadium, după ce a avut un an incredibil, atât la echipa de club, cât și la națională.

Claudio Echeverri s-a născut în Resistencia, capitala provinciei Chaco, din nord-estul Argentinei, și de mic s-a dovedit a fi un talent uriaș. La doar 11 ani, el a ajuns să facă furori pe Internet jucând cu River Plate la Trofeul Campionilor, de la Veneția (2017).

Rând pe rând, a dat goluri unor formații mari, având drept adversari pe Atletico Madrid, Ajax, Juventus și Chelsea, recunoscute pentru academiile de juniori bine puse la punct.

Micul Echeverri a marcat nouă goluri în șase meciuri, patru doar în poarta lui Juventus! „Nu sunt fericit, voiam să câștig turneul”, a spus el atunci, la 11 ani, după încheierea turneului.

Tocmai această dorință de victorie l-a ajutat pe Claudio Echeverri să se distingă de alți jucători promițători, să prindă echipa mare la River, și, ulterior să ajungă să se antreneze cu echipa campioană mondială a Argentinei. Doar câteva ședințe alături de superstarurile „pumelor” i-au fost de ajuns puștiului Echeverri să-i dea pe spate pe toți. „Arată bine, cu siguranță l-am urmărit. Are multe de oferit”, a declarat Di Maria.

Presa din Buenos Aires l-a numit, deja, „noul Messi”.

Iar „noul Messi” nu poate fi pregătit decât de cel care l-a făcut mare și pe Leo, adică Pep Guardiola. Se pare că Echeverri a ales Premier League și pe Manchester City, conform dezvăluirilor făcute de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

City a plătit 25 de milioane de dolari pentru transferul senzației fotbalului argentinian.

author avatar
Mihail Ioan
5.128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger