AcasăUtileMeteoMeteo, 7 mai. Cum va fi vremea în Capitală. Până la cât...

Meteo, 7 mai. Cum va fi vremea în Capitală. Până la cât ajung temperaturile

Meteo, 7 mai. Cum va fi vremea în Capitală. Până la cât ajung temperaturile (sursa foto: focuspress.ro)

Ziua de vineri va aduce diferențe de temperatură la nivel de regiuni, dar și precipitații în unele regiuni. În Capitală se anunță o vreme predominant frumoasă și caldă.

Astfel, în sud și sud-est vremea va deveni caldă pentru această dată din calendar. Cerul va fi variabil și vor fi înnorări în a doua parte a zilei și averse pe arii restrânse, conform romaniatv.net. De asemenea, sunt anunțate și descărcări electrice și izolat căderi de grindină. În schimb, în vestul, centrul și nordul teritoriului vremea va fi în general instabilă și răcoroasă, cu înnorări și precipitații sub formă de averse, în special după-amiaza și noaptea.

Nici vântul nu va lipsi din peisaj și va avea intensificări în majoritatea zonelor țării, îndeosebi pe crestele munților.

La nivel termic, maximele zilei de vineri se vor situa între 13-14 grade în Maramureș și vor urca până la 28 de grade în Lunca Dunării, unde se vor înregistra, așadar, cele mai ridicate valori.

Vremea în Capitală

În București, vremea se anunță a fi caldă, cu un cer variabil și vînt în general moderat.

Temperatura maximă va ajunge, vineri, în Capitală până în jurul valorii de 27 de grade Celsius. Așadar, valori termice în creștere ușoară față de ziua precedentă.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger