AcasăUtileMeteoMeteo, 30 august. Cum va fi vremea în Capitală

Meteo, 30 august. Cum va fi vremea în Capitală

Meteo, 30 august. Cum va fi vremea în Capitală (sursa foto: alba24.ro)

Ploile nu vor lipsi cu totul din peisaj nici în prima zi a săptămânii, în unele zone din țară. Iar vremea va fi destul de răcoroasă în câteva regiuni.

Astfel, în vestul, centrul și nordul țării, temperaturile se vor situa sub valorile caracteristice acestei date din calendar, respectiv finalului de august, ultima lună de vară.

Meteo, 30 august. Vremea în țară

Mai mult, vor fi înnorări și local va ploua. Iar precipitațiile vor fi și sub formă de averse. Izolat, se vor produce descărcări electrice. În restul regiunilor țării, vremea va deveni în general frumoasă și se vor înregistra temperaturi apropiate de valorile normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar pe alocuri precipitații sub formă de ploaie, dar slabe și de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice.

Vântul nu va lipsi nici el din peisaj și va sufla slab și moderat, cu intensificări, temporar, pe crestele montane, iar pe timpul zilei, local, și în sudul teritoriului.

La nivel termic, valorile maxime se vor situa, în general, între 19 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est.

Meteo, 30 august. Vremea în București

În Capitală, ziua de luni va aduce vreme în general frumoasă, cu o temperatură maximă în jurul a 27-28 de grade.

La începutul zilei, cerul va mai avea unele înnorări, cu probabilitate slabă să apară ploi, însă pe parcurs se va mai însenina. Vântul va sufla în general moderat.