AcasăUtileMeteoMeteo, 18 aprilie. Cum va fi vremea duminică. Temperatura maximă din Capitală

Meteo, 18 aprilie. Cum va fi vremea duminică. Temperatura maximă din Capitală

Meteo, 18 aprilie. Cum va fi vremea duminică. Temperatura maximă din Capitală (sursa foto: realitatea.net)

Veștile despre vremea de duminică nu sunt tocmai îmbucurătoare, sub aspect termic.

Ultima zi a săptămânii aduce o vreme mohorâtă și rece pentru această dată din calendar, în majoritatea zonelor țării. Nu vor lipsi nici precipitațiile, astfel că umbrelele vor redeveni accesorii utile pentru cei care vor să iasă din casă, în perioadele în care va ploua.

Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 15 grade Celsius, iar temporar, îndeosebi pe parcursul zilei, se vor semnala ploi, în toate regiunile, conform b1.ro. La munte, temporar, vor fi precipitații mixte, pe fondul vremii ce se va caracteriza, în general, drept închisă și rece.

De asemenea, în peisaj va fi prezent și vântul, care va sufla slab și moderat. Vor fi unele intensificări în sud-vestul, sudul şi centrul țării, dar și pe crestele montane.

Vremea în București

Din câte anunță prognoza, nici Capitala nu va scăpa de vremea rece și nici de ploi. Sunt anunțate precipitații temporare, sub formă de ploaie, pe fondul unui cer înnorat.

Maxima zilei în București se va situa în jurul a 10 grade Celsius, valoare mai scăzută decât cea din intervalul precedent.

63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger