AcasăEconomieGuvernul a înnebunit poporul! Încă o modificare la legea privind plafonarea tarifelor...

Guvernul a înnebunit poporul! Încă o modificare la legea privind plafonarea tarifelor la energie!

Guvernul a înnebunit poporul! Încă o modificare la legea privind plafonarea tarifelor la energie!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis marți, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că eliminarea declarației pe propria răspundere pentru plafonarea prețurilor ”este în curs de rezolvare” și ”va fi pus în transparență decizională în seara aceasta”.

Anunțul ministrului PNL vine la scurt timp după ce PSD a transmis că va cere în coaliția de guvernare eliminarea acestei declarații.

Preţ plafonat, indiferent de numărul de locuinţe

Astfel, urmează se elimine obligativitatea depunerii declaraţiei pe proprie răspundere pentru cei care au mai multe locuri de consum.

Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare.

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum.

Proiectul va fi finalizat și pus în transparență decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern de anul acesta„, a scris ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina de Facebook.

Tot astăzi, anterior anunțului ministrului Energiei, Partidul Social Democrat a emis un comunicat de presă prin care a solicitat eliminarea declarațiilor pe proprie răspundere pentru cetățenii care au mai multe locuri de consum.

author avatar
Andrei Ștefan