AcasăEconomieDAVOS 2023. George Soros prezintă thriller-ul „O lume fragmentată”

DAVOS 2023. George Soros prezintă thriller-ul „O lume fragmentată”

„Reuniunea anuală din 2023 va avea loc la Davos, în perioada 16-20 ianuarie. Sunt așteptați peste 2.500 de lideri politici, din mediul de afaceri și societatea civilă”. Din păcate, după cum a ținut să ne anunțe Klaus Schwab și George Soros, Davos 2023 va avea loc și o să fie peste nici 40 de zile. Nu scăpăm, iar cei doi păpușari ne anunță că au pregătit un thriller și pentru următoarele 12 luni!

În ianuarie a.c, evenimentul s-a numit „Istoria la un moment de cotitură” și exact de asta am avut parte peste fix o lună – Federația Rusă a invadat Ucraina, declanșând cea mai teribilă criză din istoria post-WW2 a Europei!

Schwab: „Acest război va remodela peisajul în următorii ani”

Ne reamintim cu toții discursul lui Klaus Schwab, care a spus că „Acest război este, într-adevăr, un punct de cotitură în istorie și va remodela peisajul nostru politic și economic în următorii ani”. Și mare dreptat a avut, căci azi pare imposibilă revenirea la vechile relații și legături sociale.

„Pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina au declanșat transformări semnificative. Dacă nu sunt abordate riscurile sistemice, promisiunea unui deceniu de acțiune poate deveni un deceniu de incertitudine și fragilitate. Davos 2023 va oferi o platformă unică pentru a genera soluții orientate spre viitor și pentru a aborda cele mai presante provocări globale prin cooperarea public-privat”, promite elita globală, care insistă că se reunește la Davos „pentru a face față crizelor actuale în cascadă, dar, mai important, pentru a genera schimbări tangibile pe termen lung”.

Principalele teme de discuții pentru Davos 2023 vor include:

1. Crizele energetice și alimentare în contextul unui nou sistem pentru energie, climă și natură;

2. Inflație ridicată, creștere scăzută, economie cu datorii ridicate în contextul unui nou sistem de investiții, comerț și infrastructură;

3. Dificultățile industriei în contextul unui nou sistem de valorificare a tehnologiilor de frontieră pentru inovarea și reziliența sectorului privat;

4. Vulnerabilități sociale în contextul unui nou sistem de muncă, abilități și îngrijire;

5. Riscuri geopolitice în contextul unui nou sistem de dialog și cooperare într-o lume multipolară.

Pentru cine nu știe, la Davos merg cu avioane private (și cu emisiile de carbon ce facem?!) familiile de bancheri, industriași și politruci care, în timp ce beau șampanie scumpă și mănâncă filet mignon ne îndrumă pe noi, „ceilalți”, să reciclăm și să consumăm gândaci – „Suntem prea mulți, nu mai avem loc pe Pământ”, zice alde Bill Gates.

Anul acesta, în cele 400 de sesiuni și grupuri de lucru la Davos, s-a discutat (și) despre obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite. Mesajul a fost că toți lucrează pentru guvernarea globală și controlul digital. Se spune că omenirea a ajuns astăzi într-un punct critic de inflexiune, iar numărul mare de crize necesită acțiuni îndrăznețe. De aceea Soros îi aduce la aceeași masă pe liderii politici și oamenii de afaceri, ca să stabilească în detaliu pașii de urmat. Iar spre presă va „zbura” un comunicat frumos împachetat în expresii de genul „colaborare stat – privat”, „o platformă pentru dialog constructiv, orientat spre viitor” etc.

În realitate, elita de la Davos se joacă de-a găsitul soluțiilor pentru problemele pe care tot ea le-a creat. Invitații lui Soros și Schwab au fost instruiți să creadă și să susțină o formă globalistă de guvernare nealeasă de nimeni, în care afacerile unui grup restrâns sunt forța motrice. La ce să ne așteptăm de la Davos 2023? La o nouă rundă de anunțuri globaliste care vor provoca alte și alte ravagii, fără a remedia, de fapt, nimic. Soluțiile elitei sunt predictibile, că tot adoră progresiștii termenul ăsta – identitatea digitală, CBDC-urile (criptomonedele controlate de băncile centrale) și eliminarea emisiilor de carbon (dar ei se deplasează numai cu avioanele private). Prin aceste „soluții”, guvernele și oamenii vor fi controlați și înrobiți, nu salvați!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.036 afisari

17 COMENTARII

    • Trăiește și trăiește bine dar el n-a avut nici o contribuție la fragmentarea lumii de care vorbește. Nici el, nici kakka șvab, nici rokefelării, nici roșcilzii, nici kill gates.

      • BA . D’AIA EXISTA PROSTII , CA SA TRAIASCA DESTEPTII BINE . MULTA PROSTIME . MULTAAAAA , SI VA DUC ASTIA DE NAS CA PE BOII LA ABATOR
        SI VA IAU SI BANII INAINTE CA TRAITI DEGEABA , SI VA BAGA POPII C-O SA AJUNGETI IN RAI , CA PANA SI AIA VA IAU BANII CU POVESTI DE ACUM DOUA MII DE ANI , SI VOI CREDETI , CA SUNTETI PROSTI

        • „Nu vă strângeți comori pe pământ, unde le mănâncă moliile și rugina și unde le sapă și le fură hoții; ci strângeți-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile și rugina și unde hoții nu le sapă, nici nu le fură. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi și inima voastră.” – Matei 6; 19-20

    • Fosila nemuritoare deabia s-a insurat la cei peste 90 de ani pe care-i are.Plus ca vrea sa ne controleze si dirijeze vietile noastre.

      • Pai unde crezi ca se duc organele tinerilor care mor? Asta atarna pielea pe el, dar are organe de om de 25 de ani.

    • Sigur ca e fragmentata lumea. Nu mai este condusa și jefuita numai de ei. Pasol na turbinca vitma, ca destul rău ai făcut Lumii pana acum. Abia te așteaptă Sarsaila sa te ia în furci și sa te bage la un jacuzzi cu smoala, ca „antreu”, ca dopo, o sa fie și mai rău de curul tău!

  1. Asta în loc sa mulțumească lui Dumnezeu c,a scăpat viu din lagarele naziste, umbla după satanisme făcând mult rău lumi

  2. Astia sunt inca liberi cand s au denuntat singuri ca au oameni prin guverne ,cum cumparati ca acolo aia depun juramant fata de cetateni nu fata de scelerati care impun satanisme.

  3. Sper să ajungă rachetele lui Putin la Davos. Alea cu raza scurta pot sa se oprească peste plăvan la Cotroceni

  4. Cum adica maaiii Cezar Nicholas… La punctul 2..”crestere scazuta!?”…ori este CRESTERE ori este SCAZUTA!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger