AcasăUtileMeteoCum va fi vremea în București de Ziua Națională. ANM, prognoză specială...

Cum va fi vremea în București de Ziua Națională. ANM, prognoză specială pentru 1 decembrie

Vin informații de ultimă oră de la meteorologi. Cu doar o zi înainte de Ziua Națională a României, ce va fi marcată în Capitală cu deja tradiționala paradă militară de la Arcul de Triumf, ANM a anunțat, prin intermediul unei prognoze meteo speciale pentru București, cum va fi vremea joi, de 1 decembrie.

Ce anunță meteorologii pentru Capitală, dar și pentru Alba Iulia? Sunt posibile ploi, dar și lapoviță și ninsoare.

Prognoza pentru București

Administraţia Naţională de Meteorologie informează, prin intermediul prognozei pentru București, pentru intervalul 01.12.2022 ora 08:00 – 02.12.2022 ora 08:00, că:

Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte – ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 35…40 km/h.

Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima va fi de 1…2 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad”.

Vești despre vremea de la Alba Iulia

Totodată, ANM a emis și prognoză pentru Alba Iulia, vizat fiind același interval: 01.12.2022 ora 08:00 – 02.12.2022 ora 08:00.

Conform meteorologilor, „pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, însă dimineța vor fi condiții de ceață. Seara și noaptea cerul va deveni noros și vor fi posibile precipitații slabe mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare). Vântul va sufla slab și moderat”. Referitor la regimul termic, specialiștii anunță că temperatura maximă la Alba Iulia va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

Paradă militară la Bucureşti şi ceremonie militară la Alba Iulia, de Ziua Naţională

Din câte au anunțat reprezentanții Ministerului Apărării Naționale (MApN), într-un comunicat, joi, 1 decembrie, de la ora 11, peste 1.500 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicații Speciale şi Administrația Națională a Penitenciarelor, precum şi aproximativ 120 de mijloace tehnice, dintre care 40 de aeronave, vor participa la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din București.

„De asemenea, la Parada militară vor defila și aproximativ 150 de militari străini, în cadrul unor detașamente din Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos, precum și militari reprezentând țările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României și aproximativ 25 de mijloace tehnice, inclusiv aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii”, conform MApN.

Și tot din direcția Ministerului Apărării s-au anunțat detalii despre ceremonialul ce va avea loc la Alba Iulia, de 1 decembrie. „În garnizoana Alba Iulia, începând cu ora 13.40, la Monumentul „Marii Uniri” vor fi depuse coroane şi jerbe de flori, activitatea fiind urmată, de la ora 14.00, de ceremonia militară, în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918, la care vor lua parte peste 850 de militari și specialiști din cadrul Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Administrației Naționale a Penitenciarelor, personal din cadrul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia și Filialei Alba-Iulia a organizației Crucea Roșie Română, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice terestre şi aeronave militare.

De asemenea, din dispozitivul de defilare va face parte și un detașament de militari francezi din cadrul Grupului de luptă al NATO dislocat în Cincu”, potrivit comunicatului MApN.

390 afisari

6 COMENTARII

 1. Vremea sa fie cu atit mai rea cu cit numarul mercenarilor straini care vor profana Arcul de Triumf va fi mai mare !!!
  Sa se schimbe ziua nationala la data de 24 ianuarie, fara de care nu ar fi existat 1 decembrie.
  Iar schimbarea ar fi concomitent un gest de respect fara de moldoveni si orasul Iasi.
  Totodata ungurii nu ar mai avea motiv sa vina cu doliu pe brat in Parlament, iar romanii ardeleni nu ar mai plinge ca la 1 decembrie li s-a furat libertatea si marsul victorios spre progres si civilizatia ”occidentala” .
  Ziua Nationala , 24 ianuarie !!!!

  • VREMEA VA FI FRUMOASA SI CALDA SCRIE ZIARE.COM ECREMENTELE IMPUTITE CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI INSULTA CITITORII ROMANIEI

   DIN COMENTARIILE SITE-ului DE KAKAT ZIARE.COM

   stanchi

   rank 2

   MÙIE la toate clonele de pe ziare,com

   Ma kàc in viata ta de jeg de analfabet , sluga , sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

   Bizon , sa-mi bórasc pùlla in gura mätii si a familiei tale vierme de cäcát si cadavru ambulant.
   Fùté pe sculamentista de mätta in gura jegule romanii sa-si slobozeasca malahia in gura ta si a cùrvéi sifilitice de mätta

   Sa-ti dau käcatul sa-l mananci fomistule.

   Bizon si trolli rusi toti romanii sa-si bòrasca pùllile in gura voastra de gunoaie si déjectii rusesti imputzite.
   Romanii se càcä in gura rusilor de bóraturi si zdrente rapanoase.
   Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

   Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Cum și-a propus Bruxellesul să facă bani de pe urma rușilor și să îi doneze Ucrainei https://ziare.com/uniunea-europeana/bruxelles-confiscare-active-inghetate-rusia-1775234?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

   • VREMEA VA FI FRUMOASA SI CALDA SCRIE ZIARE.COM EXCREMENTELE IMPUTITE CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI INSULTA CITITORII ROMANIE

    STANCHI , LABAGIULE ……ROMANII TOTI SA6SI BORASCA POOLILE IN MATTA SI FAMILIA TA SI IN GURA MATII SI A TA SI A COPIILOR TAI DE LABAGIU IMPUTIT

    • CURVA DE MATTA TE-A RATAT AVORTONULE SA NE KAKAM IN GURA TA SI A FAMILIEI TALE DE MOOIST

 2. Corect, Vlad Țepeș! Asta și explică de ce Bucureștiul nu este poavazat de ZIUA NAȚIONALĂ Cu drapele. Circulând azi prin CAPITALA ROMÂNIEI nu am văzut nicăieri expus drapelul ROMÂNIEI în afară de zona Palatului Parlamentului unde, grație summitului NATO, erau expuse drapelul României și drapelul NATO. Primarii de sectoare, că la Mucușor Dan-Ban nu avem pretenții, nu știu că mâine este ZIUA NAȚIONALĂ A ROMȚÂNIEI? Asta, dacă, nu este cumva interzisă poavazarea CAPITALEI ROMÂNIEI CU DRAPELUL NAȚIONAL. Atunci îl vom expune pe al Ucrainei, deoarece am văzut că unii, în anumite prilejuri, îl expun pe acesta? RUȘINEEEEEEEEEE, primarilor din București!

  • nu e rusine efoarte corect , armata asta care defileaza acum ne tinea in case sub amenintarea armelor pe timpul lockdownului din era guvidelui

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Ce scandează fermierii din Polonia: „Putin, fă ordine în Ucraina, la Bruxelles şi în guvernul nostru!”

Protestele fermierilor din Polonia mai au puţin şi scapă de sub control. S-a ajuns deja ca autorităţile să-l acuze pe unul dintre manifestanţi de...

Tânăr oprit în trafic, pentru un control. Drogat, fără permis și cu numere false la mașină/Ce a urmat

Un bărbat de 21 de ani a intrat în vizorul polițiștilor din Alba. Totul, după ce mașina pe care o conducea tânărul a fost...