Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Investiții deosebit de profitabile folosind opțiunile binare

Investiții deosebit de profitabile folosind opțiunile binare

Autor:

Acest articol este scris în situația în care catastrofele bancare devin din ce în ce mai frecvente, dobânzile din ce în ce mai ridicole, industria pieței imobiliare fiind din ce în ce mai nesigură, iar prețul anumitor produse de investiție clasică, precum aurul, este în continuă scădere. Toate aceste evenimente pot duce la concluzia că modelele și metodele tradiționale de investiție au ieșit din uz.

 

De ce nu mai funcționează instrumentele clasice de investit?

Metodele considerate tradiționale până nu demult, care obișnuiau să producă un venit relativ stabil, se pare că nu mai funcționează. Ca urmare a erupției industriei aurului, au urmat decizii ale unor guverne să adopte legi pentru a controla piața aurului. În același timp, tot aceste guverne au elaborat și adoptat metode pentru a împiedica distribuirea numeroaselor teorii și speculații. De exemplu, experții sugerează că rezidenții României sunt în posesia a nu mai puțin de 500 de tone de aur, iar în același timp, sume imense de bani sunt folosite în beneficiul statului. Sistemul bancar central din România a consolidat controlul pieței aurului și a devenit un monopol în importul de metale. Banca încearcă din răsputeri să limiteze cerința pentru aur, să influențeze prețul în funcție de schimbul valutar și luptă aprig, deși fără folos, împotriva devalorizării valutei.

Ce a adus o astfel de piața imobiliară?

Creșterea marginală a profitului din industria mobiliară i-a convins pe mulți că o decizie bună de urmat ar fi să cumpere teren. În ultimul timp, totuși, din cauza numeroaselor riscuri geopolitice, riscuri asociate deflației și inflației, precum și anumite circumstanțe interne, piața imobiliară este în scădere. Din acest motiv, au fost promulgate legi care nu mai împiedică cetățenii străini să cumpere teren, cu scopul de a atrage investitori străini. Ca rezultat, prețurile proprietăților au crescut și au distrus puterea cetățenilor de a cumpăra teren sau proprietăți. Ne întrebăm care poate fi potențialul unei piețe imobiliare cu puterea de cumpărare din ziua de azi? Piața imobiliară este o industrie ca oricare alta, ceea ce înseamnă că va veni un moment în care industria se va rebalansa, datorită faptului că puterea de aprovizionare motivează cerința.

Sistemul bancar a fost în nenumărate situații compromițător, dar este important de știut că băncile nu pierd în același ritm în care câștigă. Cu o dobândă medie de 6,5%, profitul marginal nu ajunge la nivelul venitului obținut din obligații ale anumitor guverne din țările aflate în curs de dezvoltare, ale căror operații sunt mai stabile decât ale băncilor din România.

Industria pieței de investiții s-a schimbat și nu va mai fi ce a fost. Am intrat în era inovațiilor și a tehnologiei și ar fi inutil să nu se urmeze acest curs. Investitorii moderni au învățat această lecție și s-a ajuns la concluzia că dacă investești folosind vechile metode, riști să rămâi fără profit.

Trăim într-o nouă eră și trebuie să ne adaptăm noilor cerințe

Acum este momentul să ne aducem aminte de bursa de valori. Valori imobiliare, indici și dividende sunt cuvinte deseori rostite chiar și de persoanele în funcții înalte care se consideră conservatoare. Din păcate, guvernele au început să își amintească de beneficiile pierdute și menționează intrarea într-o nouă era a investițiilor. Nu contează cât de cunoscute sunt metodele și instrumentele de investit, privilegiul rămâne pentru cei avuți. Cerințele ridicate de intrare, comisioanele brokerilor, precum și alte scumpe adăugiri înseamnă că este necesară deținerea unei sume ridicate de bani pentru a face mulți bani.

Picture1 1 Investiții deosebit de profitabile folosind opțiunile binare

Ca exemplu, pentru a deschide un cont într-o companie de brokeraj care operează pe piața reală de valori e nevoie de un depozit comercial de minim $5.000-$10.000, în timp ce majoritatea acțiunilor costă minim $100 fiecare. Din cauza scumpirilor mari asociate cu investițiile, volatilitatea activelor scăzută și reducerea perioadelor de investit, mulți au decis să aleagă serviciile experților și ale consultanților de investiții, ale căror prestări ajung la cel puțin 30% din suma câștigurilor.

Acesta este motivul pentru care anumite instrumente alternative de investit în bursa de valori sunt folosite din ce în ce mai des, pentru că permit câștiguri relativ mari în raport cu investiția, spre deosebire de produsele clasice de investit.

Răspunsul sunt opțiunile binare. Acestea sunt produse inovative în bursa de valori ce se ocupă cu investiții în bursa de valori, valută și piețe de tranzacționare, accesibile tuturor. Opțiunile binare sunt o variantă a contractelor de stoc și sunt determinate de viitorul trend al circulației unui preț fără cursul unei prealabile convenite la timp. Pentru opțiunile binare nu se cumpără un activ financiar, ci se preconizează creșterea sau scăderea unui preț, făcând profit din variațiile ratelor. Cu opțiunea binară, riscurile și potențialul de câștig sunt bine cunoscute înainte de a investi. Investitorii lucrează cu venituri și riscuri prestabilite, ceea ce permite o planificare eficientă și precisă a strategiei de investit.

Avantajul acestei opțiuni, spre deosebire de alte metode este accesibilitatea, viteza mărită de investiții, precum și simplitatea prognozării rezultatului financiar. Acest lucru facilitează o viteză de reacție sporită a anumitor factori ce ar putea afecta bursa de valori și posibilitatea de a câștiga un profit generos într-o perioadă scurtă de timp.

Cum funcționează?

Drept exemplu, compania brokeraj Binatex este un reprezentant promițător al pieței de opțiuni binare de tranzacționare. Depozitul minimi este de $10, iar minimul disponibil pentru o poziție comercială este de $1. În același timp, durata de valabilitate a contractelor poate fi cuprinsă între un minut și un an, ceea ce permite planificarea timpului petrecut în bursă. Deciziile sunt independente și se poate opta pentru tranzacții (profitând de perioada scurtă a contractelor) sau investiții (făcând efort pentru o perioadă de minim 6 luni).

Într-o companie de brokeraj tradițională, pentru a cumpăra titluri de valoare este nevoie de cel puțin $100, iar pentru a crea un portofoliu de investiții, de minim $5.000, având în vedere un câștig de cel mult 30% din veniturile provenite din dividende pe an și o creștere nesemnificativă a prețurilor acțiunilor, cu posibila capitalizare a acestora. În schimb, cu Binatex se poate investi cu opțiunea binară un număr minim de $1, câștigând cel puțin 70% din fiecare contract și hotărând în același timp termenul de valabilitate. Acest avantaj facilitează managementul independent al portofoliului de investiții, cu posibilitatea de a adăuga orice număr de active și de a diversifica riscurile pe cât posibil,fără a face investiții cu sume mari.

Ce rost au investițiile în acțiuni pentru companii precum Apple, Microsoft, sau Google, unde aștepți ani de zile pentru a vedea un profit din dividende, când poți dobândi o opțiune pentru rata de creștere a activelor descrise mai sus și un potențial de câștig de 90% din valoarea investițiilor în doar câteva ore? Opțiunile binare sunt o metodă relativ simplă de a câștiga venituri și necesită un minim de timp, investiții și informație.

Pe site-ul Binatex este oferit un birou personal de tranzacții cu terminale web situate în interiorul acestuia, numeroase materiale de instruire, analize noi de piață fundamentală și tehnică și chiar idei de investiții. Într-un astfel de mediu, investițiile ajung de la o „fantezie”, cum mulți oameni continuă să-și amintească, metode reale, eficiente, care, cel mai important, sunt accesibile tuturor.

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!