Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 9 martie 2018 – Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Horoscop 9 martie 2018 – Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Este posibil ca un membru al familiei sa nu isi respecte o promisiune in legatura cu o suma de bani. Nu va grabiti sa ii faceti reprosuri! S-ar putea sa aiba motive obiective. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si cu membrii familiei.

 

TAUR

taur Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Pe plan profesional, eforturile sustinute din perioada precedenta incep sa dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de sferit. Amanati intalnirile cu prietenii si evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Partenerul de viata ar putea avea tendinta sa va faca reprosuri neintemeiate. Pastrati-va calmul si evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu o persoana mai in varsta din familie!

 

RAC

rac Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Nu va lasati provocat. Situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. Este posibil sa incasati o suma de bani nessteptata.

 

 

LEU

leu Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Evitati deplasarile cu autoturismul, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dvs. Daca totusi sunteti nevoit sa conduceti masina, fiti cat mai atent, nu va grabiti si verificati starea tehnica a masinii.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se arata suficient de cooperanti. Stapaniti-va nervozitatea, fiindca altfel riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

 

Deveniti impulsiv din cauza unei neintelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Fiti prudent in afirmatii. Ar fi intelept sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, pentru ca altfel exista riscul sa tensionati atmosfera din familie.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Sunteti cam irascibil, din cauza stresului si a oboselii acumulate. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Sunteti predispus la unele probleme de sanatate si chiar la accidente. Amanati calatoriilei si intalnirile de afaceri.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Cauza pare sa fie o divergenta de opinii intr-o chestiune financiara. Evitati reprosurile si cautati o solutie comuna. Parcurgeti o perioada favorabila in ceea ce priveste relatiile cu cei dragi.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Din cauza unor evenimente neprevazute, sunteti nevoit sa va modificati programul stabilit pentru azi. Nu va puneti mari sperante intr-o afacere demarata recent, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Amanati deciziile importante si nu va lasati condus de impulsuri de moment!

 

PESTI

pesti Horoscop 9 martie 2018  Primiti o veste pe care o asteptati de mult timp

Aveti ocazia sa demarati o activitate care va poate aduce avantaje materiale, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Fiti conciliant in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Orice disputa poate degenera intr-un scandal. Un prieten de familie v-ar putea face o surpriza placuta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!