Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 9 ianuarie 2018 – Sunteti predispus catre exagerari

Horoscop 9 ianuarie 2018 – Sunteti predispus catre exagerari

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

La locul de munca sau in afaceri aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. In plan sentimental este posibil sa intampinati dificultati din cauza orgoliului. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa rabdare cu persoana iubita. Ocupati-va de diverse probleme casnice care isi asteapta rezolvarea de mai mult timp.

TAUR

taur Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Aveti tendinta sa fiti nemultumit de tot ce se petrece si sa ii criticati pe cei din jur. Nu va enervati pentru nimicuri si nu va lasati provocat la discutii in contradictoriu care ar putea sa degenereze in cearta. Ar fi bine sa ii acordati mai multa atentie partenerului de viata.

GEMENI

gemeni Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

La locul de munca sau in afaceri, nu este momentul sa incepeti activitati sau proiecte noi, pentru ca s-ar putea sa nu fiti intr-o forma prea buna. Daca va limitati la activitati de rutina, va puteti descurca foarte bine. Ar fi bine sa petreceti seara acasa, impreuna cu familia.

 

RAC

rac Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

S-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati neasteptate in plan financiar si in relatiile sentimentale. Concentrati-va asupra problemelor curente ale caminului. Daca aveti ocazia sa participati la o intrunire cu persoane apropiate, ar fi bine sa profitati. Faceti cunostinta cu o persoana care va propune sa porniti o afacere impreuna.
LEU

leu Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Este posibil sa fiti indispus din cauza unei incurcaturi financiare care va impiedica sa va puneti in aplicare planurile. Sunt sanse ca lucrurile sa se lamureasca in scurt timp. In relatiile cu cei dragi ar fi bine sa fiti intelegator si tolerant, pentru a evita tensionarea relatiilor. Nu raspundeti la provocari si sa nu va lasati atras in certuri.

FECIOARA

fecioara Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va poate afecta relatiile cu cei din jur. Evitati o cearta cu partenerul de viata. La locul de munca sau in afaceri nu este recomandat sa va implicati in activitati complexe sau importante. Este posibil sa mergeti in vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!

 

BALANTA

balanta Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

 

Nu este recomandabil sa incercati sa rezolvati singur problemele casei, pentru ca s-ar putea sa intampinati dificultati neasteptate. Puteti sa contati pe ajutorul familiei. In a doua parte a zilei, o femeie mai in varsta va poate ajuta sa aplanati un conflict cu cineva apropiat.
SCORPION

scorpion Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Este posibil sa fiti nemultumit si nervos din cauza amanarii unei calatorii in interes personal. Colegii de munca sau partenerii de afaceri sunt dispusi sa va ajute sa finalizati o lucrare importanta. Acordati mai multa atentie partenerului de viata.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Este posibil sa fiti confuz si sa nu reusiti sa va concentrati. O persoana mai in varsta din anturaj va poate da o mana de ajutor pentru rezolva o chestiune complicata. Relatiile cu persoana iubita ar putea fi tensionate din cauza unor neintelegeri, dar aveti sanse sa le lamuriti in scurt timp. Spre seara, este posibil sa primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani care vi se cuvine.
CAPRICORN

capricorn Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Sunteti predispus catre exagerari si reactii impulsive. Temperati-va impulsivitatea, pentru ca riscati sa stricati relatiile cu cei din jur. Ar fi bine sa fiti mai cooperant cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Este indicat sa va menajati sanatatea si sa evitati eforturile fizice intense.
VARSATOR

varsator Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

S-ar putea sa aveti o zi proasta pe plan relational, dar capacitatea de comunicare este la cote inalte si va ajuta sa lamuriti mai usor neintelegerile. O problema casnica pe care nu ati rezolvat-o la timp risca sa devina subiect de cearta. Chiar daca vi se fac reprosuri nejustificat de dure, nu ripostati. La locul de munca sau in afaceri, aveti posibilitatea sa dati o mana de ajutor unui coleg sau asociat.
PESTI

pesti Horoscop 9 ianuarie 2018  Sunteti predispus catre exagerari

Este posibil sa suferiti o dezamagire in plan sentimental, motiv pentru care sunteti indispus. Pentru a evita neintelegerile si tensionarea relatiei cu persoana iubita, comunicati sincer si calm. Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va indepartati prietenii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!