Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop – 9 februarie 2016 – Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuri

Horoscop – 9 februarie 2016 – Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuri

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriVreti sa realizati ceva cu adevarat diferit de tot ce ati facut pana acum. Tocmai de aceea va vine si greu sa va dati seama ce anume. Daca nu va vine nicio idee vreo doua zile, apucati-va tot de ce stiti!

 

TAUR

taur Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriImaginatia, fantezia si dorinta de a scapa din cotidianul anost va stimuleaza. Cu vointa si putin efort o sa reusiti sa treceti de etapa visarilor si sa va puneti pe treaba. Nu va incurcati cu nostalgii lenese!

 

GEMENI

gemeni Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriNici pe voi nu va ocoleste dorinta de noutate. Ideile, unele chiar nastrusnice, abunda si va e greu sa va concentrati pe una anume. Scrieti-le, sa nu se piarda in „avalansa”, ca pe urma scoateti „iepurele”!

 

RAC

rac Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriSunteti inflacarati la vorba, dar foarte clari in exprimare. Daca aveti vreun proiect, acum e momentul sa-l prezentati. Entuziasmul va ajuta sa credibilizati proiectul. Aveti nevoie si de incurajarea partenerilor.

 

LEU

leu Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriDeciziile voastre nu au legatura acum nici cu realitatea, nici cu prudenta. Nu semnati niciun document ce vi se baga fortat sub nas. Cereti o copie cu litere atat de mari, incat sa le citeasca si bunicii, fara ochelari!

 

FECIOARA

fecioara Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriLucrati intr-un ritm alert, dar foarte relaxant pentru voi, pentru ca sunteti optimisti si debordant de entuziasti. Asociatii, colegii va cauta pentru discutii privind schimbari ce duc la progres.

 

BALANTA

balanta Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriDaca ati fost vreodata interesati de vreun domeniu, dar n-ati avut timp sa va documentati, acum e momentul! Este timpul schimbarilor din viata voastra, dar nu asa, aiuristic, ci intr-un mod avizat.

 

SCORPION

scorpion Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriDorinta de succes in profesia voastra va infierbanta atat de tare, incat sunteti gata sa investiti proprii bani sau, si mai rau, sa aplicati pentru vreun credit. Pe vremurile astea tulburi, lasati-o mai moale!

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriSimtiti o insatisfactie in ceea ce priveste viata particulara. Decat sa faceti vreo depresie, mai bine abordati subiectul frontal si vedeti ce se poate rezolva. Noi va spunem ca e vorba de diferente doar de stil!

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriEiiii! Sunteti foarte romantici si in acelasi timp foarte doritori de sex bezmetic. Nu trebuie neaparat ca cele doua ipostaze sa fie divergente. Incepeti si terminati sexul nebun cu niste versuri albe!

 

VARSATOR

varsator Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriAzi, sunteti dornici de aventura. Va fi greu sa fiti tinuti la bara, intr-un mediu anost. Mai greu o sa fie pentru cei ce se plictisesc acasa. Cel mai simplu ar fi sa va obligati partenerii sa vi se alature la distractie.

 

PESTI

pesti Horoscop  9 februarie 2016  Luna in rationala Fecioara ne apara de riscuriSe intrevede o colaborare fructuoasa in privinta unui proiect care necesita munca de echipa. Coordonarea activitatilor impreuna cu alte companii de profil poate aduce un parteneriat foarte avantajos.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!