Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 8 martie 2018 – Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Horoscop 8 martie 2018 – Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Aveti sanse mari de succes la locul de munca sau in afaceri si s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. O persoana cu autoritate, care va apreciaza corectitudinea, este dispusa sa va acorde un sprijin important. Intampinati dificultati in plan sentimental. Le puteti rezolva, cel putin partial, dand dovada de diplomatie si intelegere.

 

TAUR

taur Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

O persoana apropiata va invita pe neasteptate la o intrunire. Nu va eschivati, fiindca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita cu care puteti lega o prietenie durabila. Este o zi buna pentru a lua deciziile importante pe care le-ati amanat in ultima vreme.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale importante, acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. O iesire in doi v-ar ajuta sa va deconectati de la problemele cotidiene si v-ar oferi ocazia sa faceti planuri pentru perioada urmatoare. Amanati pe alta zi schimbarile pe care v-ati propus sa le faceti.

 

RAC

rac Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Sunteti in forma si aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara a familiei. La locul de munca sau in afaceri puteti sa va ocupati de probleme dificile si sa finalizati o lucrare pe care ati inceput-o cu mai mult timp in urma. Este o zi buna si pentru comunicarea cu persoanele mai in varsta.

 

 

LEU

leu Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

O persoana apropiata va face o surpriza de care va veti bucura in mod deosebit. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna si sa va ajute sa rezolvati o problema profesionala delicata. Sunteti invitat la o petrecere. Fiti cumpatat.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Luati o decizie in urma careia va trebui sa va schimbati programul. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar evitati speculatiile de orice fel. Prietenii v-ar putea invita sa participati la organizarea unui eveniment interesant.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

 

Capacitatea de comunicare este azi la cote inalte. Prin urmare, este o zi buna pentru negocieri in afaceri si pentru discutarea chestiunilor delicate in plan sentimental si in familie. Este posibil sa fiti nevoit sa va planificati o calatorie in interes familial.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

O calatorie in interes profesional v-ar putea prilejui o realizare deosebita. Aveti rabdare si evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Rezolvati o problema sentimentala mai veche. Financiar nu ar trebui sa aveti motive de ingrijorare.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Sunteti tentat sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp. Puteti sa va bazati pe ajutorul prietenilor. Obtineti castiguri financiare, dar evitati speculatiile. Luati o decizie importanta in privinta relatiei cu persoana iubita. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Sunteti nevoit sa faceti o calatorie neplanificata, in interesul familiei. Ziua de azi este favorabila comunicarii si negocierilor. Profitati de ocazie pentru a finaliza o lucrare in care ati investit timp si efort. O discutie in contradictoriu cu un barbat mai in varsta ar putea sa va indispuna.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Ziua de azi este favorabila comunicarii si calatoriilor in interes profesional sau de afaceri. Pe plan sentimental este posibil sa luati o decizie care va aduce schimbari benefice pe termen lung. Seara s-ar putea sa fiti invitat la prieteni. Nu neglijati odihna!

 

PESTI

pesti Horoscop 8 martie 2018  Aveti sanse mari de succes la locul de munca

Primiti un cadou de la persoana iubitp li sunteti invitat intr-o calatorie impreuna cu prietenii. Luati o decizie importanta pe plan sentimental. Bazati-va pe intuitie. O veste mai putin placuta pe care o primiti v-ar putea determina sa va modificati programul pentru maine.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!