Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 8 martie 2017 – Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la start

Horoscop 8 martie 2017 – Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la start

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startCariera va preocupa tot timpul, desi ar mai fi cate ceva de facut si la domiciliu. Oricum, urmeaza o perioada in care vor fi multe ocazii sa progresati in cariera. E posibil sa mai pierdeti cate una, numai sa nu fie cea banoasa.

 

TAUR

taur Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startSa nu lasati pe nimeni sa va schimbe actiunile si deciziile. Mintea functioneaza brici, iar instinctele sunt viguroase si nu va ademenesc pe cai laturalnice. Banii parca se ordoneaza singuri, functie de necesitati.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startBani. Acesta e cuvantul-cheie al zilei de azi. Sa nu lasati nimic la voia intamplarii, cand e vorba de finante. Verificati de mai multe ori toate actele ce tin de bani. A! Si nu stabiliti bugetul azi, ca nu alocati nimic placerilor.

 

RAC

rac Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startFiti cuviinciosi cu cei din jur! Aveti tendinta sa-i impungeti pe toti cei care se dau pe glume cu voi. Mai bine ati da-o si voi pe gluma, altfel chiar o sa va stricati ziua. Voua sau unor persoane nevinovate.

 

LEU

 

leu Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la start

Sunteti la primire azi. Primire de laude, primire de recompense sau primire de premii pentru o munca pe care ati facut-o foarte bine. Luati in calcul ca si o invitatie la restaurant e tot un premiu, daca nu platiti voi.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startNimeni in afara de voi insiva nu are puterea sa va influenteze destinul. Numai voi, prin puterea de munca si rabdarea caracteristica, puteti sa va indepliniti visurile. Daca vreti ajutor, cereti-l, ca nu vine de la sine.

 

BALANTA

 

balanta Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startAveti grija la sanatate. E bine sa luati in seama daca in ultima vreme ati avut niste suparari. E vorba de o afectiune ce s-a instalat mai demult si e posibil sa nu va fi dat seama. Acordati-i atentie ca sa scapati de ea.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startNu va aventurati sa rezolvati o situatie, daca nu aveti toate datele ca sa luati o decizie buna. Simplul fapt ca faceti ceva repede nu inseamna ca faceti ceva bine. Nu exista problema sa nu sufere amanare cateva zile.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startFoarte intimi azi si nu oricine agreeaza acest stil de comportament. Ca sa ne facem mai bine intelesi: nu dati o palma peste fund sefei sau sefului! Daca apoi ii faceti cu ochiul, situatia se va complica si mai tare.

 

CAPRICORN

 

capricorn Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startCel mai bun lucru pe care-l aveti de facut este sa invatati din greselile trecutului. Daca va face impresia ca n-ati gresit nimic, sunati un prieten. Sau parintii, rudele, vecinii. Sa luati aminte la ce va spun ei.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startSunteti predispusi la greseli din cauza ca va repeziti sa raspundeti sau sa faceti ceva. Membrele inferioare si cele superioare va pot juca feste, daramand totul in jur. Si unele nu sunt tocmai ieftine. Incetisor!

 

PESTI

pesti Horoscop 8 martie 2017  Ne resimtim ca dupa o cursa lunga, desi abia ne aliniem la startVeti fi rugati sa arbitrati o disputa, acasa sau la serviciu. Sau, si mai greu, si acasa si la serviciu. Daca tot acceptati, incercati macar sa fiti nepartinitori. Mai ales daca odraslele au facut ceva rau si vor sa le luati apararea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!