Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 8 iulie 2018 – Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant

Horoscop 8 iulie 2018 – Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant O zi buna sa va ocupati de buget si de micile pacaleli financiare. Trebuie sa schimbati putin luminile scenice, sa cada pe ceea ce vreti sa evidentiati. Mintea lucreaza in sensul castigului, asa ca dati-i frau liber.

 

TAUR

taur Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Amanari, intarzieri, ce va dau peste cap programul stabilit. Toate au un motiv. Sunteti opriti din drum doar ca sa descoperiti o hiba ce v-ar fi cauzat in viitor. Astazi vi se arata o solutie la problemele prezentului.

 

GEMENI

gemeni Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant In prima parte a zilei sunteti inclinati sa actionati si sa reactionati dintr-un impuls orgolios. Pe urma, reveniti la o conduita mai inteleapta. Conversatia este azi foarte bogata si productiva, mai ales legat de proiectele viitoare.

 

RAC

rac Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Va dovediti sentimentele prin actiuni practice, dar de mare sensibilitate. Un partener sau o persoana foarte importanta din viata voastra are ceva de spus azi si ar fi foarte intelept sa luati aminte.

 

LEU

leu Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Uranus va poate pune in situatii tensionate cu partenerul de viata. Este timpul confruntarilor si e bine sa le faceti fata acum, ca sa va eliberati. Apoi, drumul spre succes va fi deschis, pe toate planurile.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Munca in echipa va favorizeaza cel mai tare. Sectorul comunicarii este legat de sectorul romantic si al creativitatii. Proiectele incepute azi sunt longevive si va implica total, inclusiv latura sentimentala.

 

BALANTA

balanta Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Puteti sa va dedicati ziua aranjamentelor financiare, pentru care aveti o minte foarte clara. Sunteti obiectivi, analitici si capabili de decizii financiare inteligente. Actiuni moderate si realiste va caracterizeaza azi.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Nu va incapatanati in planuri rigide, deja stabilite. O relaxare a acestora le pot face mai viabile, mai ales ca va exprimati atat de convingator, incat stabiliti niste conexiuni excelente. Aveti nevoie de odihna, fizica si spirituala.

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Foarte bine dotati pentru a lua decizii importante cu privire la bani si posesiuni. Desi aveti o abordare conservatoare, se pare ca este exact atitudinea de succes pentru problemele pe care le aveti acum.

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Azi aveti un aer autoritar ce impune respect. Si va exprimati foarte clar doleantele, astfel incat nimeni nu poate spune ca nu a inteles ce vreti. Aveti posibilitatea sa atingeti radacinile problemelor si sa le extirpati.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Momente de nostalgie, mai ales in prima parte a zilei, cand e bine sa nu va angajati la nimic concret. Tot ce tine de trecutul frumos va apare in memorie si va creeaza minunate clipe de relaxare.

 

PESTI

pesti Horoscop 8 iulie 2018  Ne distantam de scopuri, cat sa ne luam avant Simtiti nevoia sa fiti implicati intr-o activitate de grup. Aveti mintea plina de idei, planuri, strategii si numai dialogul cu mai multe minti va poate da solutia aplicarii practice. Vor fi si cateva provocari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!