Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 8 ianuarie 2019 – Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!

Horoscop 8 ianuarie 2019 – Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Nu faceti promisiuni azi, pentru nimic in lume. Astupati-va gura! Sunteti atat de entuziasti, incat va supraevaluati posibilitatile si sunteti in stare sa promiteti Luna de pe cer. Ei bine, Luna o sa ramana acolo!

 

 

TAUR

taur Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Sunt posibile intarzieri cu ceea ce era programat. Si mai bine ar fi sa nu va faceti un program si mai ales sa nu va asumati mai multe responsabilitati decat puteti duce, asa cum va indeamna entuziasmul. O sa va provocati insatisfactii.

 

 

GEMENI

gemeni Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Sunteti foarte spontani, datorita unei avalanse de energii ce se manifesta prin vorbe si fapte iuti. Riscul unui conflict din cauza acestei spontaneitati intervine atunci cand vreti sa faceti niste schimbari in casa, stricand „habitatul” celorlalti.

 

 

RAC

rac Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Mutati mobila! Sigur nu va mai convine „peisajul” si vreti sa-l rearanjati. Fiti siguri ca noul aranjament nu este facut din plictiseala, ci are o utilitate mai mare decat cel anterior. Altminteri, pana seara, totul va fi ca inainte.

 

 

LEU

leu Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Aveti un elan extraordinar pentru a rezolva o multitudine de probleme pe care le-ati tot amanat. Ca sa va scutim de neplaceri, va avertizam ca n-o sa vedeti imediat rezultatele efortului vostru.

 

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Aveti de luat decizii cu privire la bani sau la posesiunile voastre. Nu le luati sub impulsurile pe care le simtiti azi, caci nu vor fi dintre cele mai reusite. Nu dati din casa ce credeti ca nu va mai foloseste, ci ceea ce intr-adevar e de prisos.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Foarte curajosi azi in a va exprima si apara dorintele. Imediat va ridicati si perorati despre dreptatea voastra. Just! E dreptatea voastra! Adevarul, insa, s-ar putea sa fie undeva la mijloc, cum ii place sa sada.

 

 

SCORPION

scorpion Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Imaginatia poate deveni azi debordanta. Iar contactul cu realitatea din ce in ce mai slab. Puteti face niste scenarii azi de mai mare dragul, dar nu trebuie sa luati decizii importante in functie de acestea.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Aveti treaba cu prietenii azi. Sunteti hotarati sa renuntati la cei care va deranjeaza si sa-i pastrati pe cei care se dovedesc mereu loiali. Si sa va faceti noi prieteni. Aveti nevoie pentru proiectele la care va ganditi.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Nu stati foarte bine cu emotiile azi, urca sau coboara, de fiecare data in mod exagerat. Luati o pauza de la conversatia pe teme controversate, caci aveti tendinta de a le lua in nume personal.

 

 

VARSATOR

varsator Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Deschisi, azi, la schimbari. Cel putin, in teorie. Care teorie este foarte elaborata cand o exprimati. Practica, insa, presupune efort fizic, iar la acest capitol… Oh! Si poate presupune si niste calatorii. Sa se faca mai cald!

 

 

PESTI

pesti Horoscop 8 ianuarie 2019  Entuziasti, energici, lesne sarim peste cal!Continuati pe sectorul romantic, unde se manifesta plenar energiile de azi. Unii ar zice excesiv. Unii! Dar cui ii pasa? Ah, si cate promisiuni romantice aveti azi „pe teava”, gata sa le oferiti, in dreapta. Sau in stanga?!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!