Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Utile » Horoscop » Horoscop 8 decembrie 2017 – Se pare ca sunteti in forma

Horoscop 8 decembrie 2017 – Se pare ca sunteti in forma

Autor:

BERBEC

 

berbec Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Aveti sanse mari de succes la locul de munca sau in afaceri si s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. O persoana cu autoritate, care va apreciaza corectitudinea, este dispusa sa va acorde un sprijin important. Intampinati dificultati in plan sentimental. Le puteti rezolva, cel putin partial, dand dovada de diplomatie si intelegere.

TAUR

taur Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

O persoana apropiata va invita pe neasteptate la o intrunire. Nu va eschivati, fiindca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita cu care puteti lega o prietenie durabila. Este o zi buna pentru a lua deciziile importante pe care le-ati amanat in ultima vreme. In relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri va puteti baza pe intuitie.

GEMENI

gemeni Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale importante, este recomandabil sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. O iesire in doi v-ar ajuta sa va deconectati de la problemele cotidiene si v-ar oferi ocazia sa faceti planuri pentru perioada urmatoare. Amanati pe alta zi schimbarile pe care v-ati propus sa le faceti.

 

RAC

rac Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Se pare ca sunteti in forma si aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara a familiei. La locul de munca sau in afaceri puteti sa va ocupati de probleme dificile si sa finalizati o lucrare pe care ati inceput-o cu mai mult timp in urma. Este o zi buna si pentru comunicarea cu persoanele mai in varsta.

 

LEU

leu Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Este posibil ca o persoana apropiata sa va faca o surpriza de care va veti bucura in mod deosebit. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna astazi si sa va ajute sa rezolvati o problema profesionala delicata. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Fiti cumpatat.

 

FECIOARA

fecioara Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Luati o decizie in urma careia va trebui sa va schimbati programul. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. Prietenii v-ar putea invita sa participati la organizarea unui eveniment interesant. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

 

BALANTA

balanta Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Capacitatea de comunicare este azi la cote inalte. Prin urmare, este o zi buna pentru negocieri in afaceri si pentru discutarea chestiunilor delicate in plan sentimental si in familie. Este posibil sa fiti nevoit sa va planificati o calatorie in interes familial. Puteti avea castiguri importante din activitati comerciale.

 

SCORPION

scorpion Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

O calatorie in interes profesional v-ar putea prilejui o realizare deosebita. Aveti rabdare si evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar nu ar trebui sa aveti motive de ingrijorare.

 

 

SAGETATOR

sagetator Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Sunteti tentat sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp. Puteti sa va bazati pe ajutorul prietenilor. Aveti posibilitatea sa obtineti castiguri financiare, dar evitati speculatiile. S-ar putea sa fie nevoie sa luati o decizie importanta in privinta relatiei cu persoana iubita. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

 

CAPRICORN

capricorn Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o calatorie neplanificata, in interesul familiei. Ziua de azi este favorabila comunicarii si negocierilor. Profitati de ocazie pentru a finaliza o lucrare in care ati investit timp si efort. O discutie in contradictoriu cu un barbat mai in varsta ar putea sa va indispuna si sa va faca sa puneti la indoiala sansele de reusita ale unui proiect pe care il pregatiti.

 

VARSATOR

varsator Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Ziua de azi este favorabila comunicarii si calatoriilor in interes profesional sau de afaceri. Pe plan sentimental este posibil sa luati o decizie care va aduce schimbari benefice pe termen lung. Seara s-ar putea sa fiti invitat la prieteni. Nu neglijati odihna!

 

PESTI

pesti Horoscop 8 decembrie 2017  Se pare ca sunteti in forma

Este posibil sa primiti un cadou de la persoana iubita si sa fiti invitat intr-o calatorie impreuna cu prietenii. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta pe plan sentimental. Puteti sa va bazati pe intuitie. O veste mai putin placuta pe care o primiti in cursul serii v-ar putea determina sa va modificati programul pentru maine.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!